aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ευκαιρία για δοκιμές και την «πρώτη» του Χουσμπάουερ

Ανόρθωση: Ευκαιρία για δοκιμές και την «πρώτη» του Χουσμπάουερ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δυόμισι βδομάδες πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου και ο Τιμουρ Κετσπάγια θα έχει σήμερα άλλη μία ευκαιρία αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού του. Το φιλικό απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου (18:30) προσφέρεται για δοκιμές και πιστεύεται ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θα αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Την προηγούμενη φορά που αντιμετώπισε ομάδα Β’ κατηγορίας (στις Πλάτρες με αντίπαλο τον Άρη), έδωσε χρόνο σε πολλές εφεδρείες του, αν και σε κάποια χρονικά διαστήματα αγωνίστηκαν και ορισμένοι από αυτούς που θεωρούνται βασικοί. Θεωρείται βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές που είναι 100% έτοιμοι, αλλά δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν σε προηγούμενα φιλικά, ενώ αν το επιτρέψουν οι συνθήκες μπορεί να έχουμε και την πρώτη εμφάνιση του Γιόζεφ Χουσμπάουερ.

Ο Τσέχος διεθνής μέσος προπονείται στο «Αντώνης Καράς» εδώ και μία βδομάδα ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Φυσιολογικά λοιπόν, θα αρχίσει σιγά – σιγά να παίρνει κάποια λεπτά συμμετοχής στα φιλικά για να μπορεί να υπολογίζεται στην πρεμιέρα της νέας περιόδου. Όπως ανακοίνωσαν οι γηπεδούχοι, ο αγώνας Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των οδηγιών που εξέδωσε η Ομοσπονδία.

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου συνεχίζουν τις προσπάθειες ενίσχυσης. Ο αντικαταστάτης του Ντούρις στην επίθεση είναι, πλέον, η προτεραιότητα για την τεχνική ηγεσία. Το κονδύλι υπάρχει (περίπου 260 χιλιάδες ευρώ ετησίως ήταν οι απολαβές του Σλοβάκου) και αναζητείται επιθετικός με έφεση στο γκολ, γρήγορος για να μπορεί να πιέζει και με καλά ποσοστά επιτυχίας στις μονομαχίες στο γήπεδο των αντιπάλων. Το ψάξιμο, βέβαια, συνεχίζεται και για ένα ποιοτικό «8άρι» κι ένα νεαρό τερματοφύλακα για θέση στον κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ