aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έφαγε πέντε τεμάχια, είδε θετικά και στήνεται στον τοίχο!

Ανόρθωση: Έφαγε πέντε τεμάχια, είδε θετικά και στήνεται στον τοίχο!

Ο Κιριάκο Σφόρτζα πιθανότατα φανταζόταν πολύ διαφορετικό το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βασιλείας, που σήμερα εισέπραξε πεντάρα (1-5) σε φιλικό με τη γερμανική ομάδα Γ’ Κατηγορίας Σααρμπρύκεν. Μάλιστα, ήταν το τελευταίο τεστ πριν από το ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Όσιγιεκ, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλος της Ανόρθωσης στον 3ο προκριματικό γύρο.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο νέος προπονητής της πιθανής αντιπάλου της «Μεγάλης Κυρίας», δεν είχε κανέναν πρόβλημα να μιλήσει στην κάμερα του καναλιού της Βασιλείας. Είχε μάλιστα την τόλμη, διότι χρειάζεται αλήθεια θάρρος, να δηλώσει πως είδε θετικά!

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Μια τέτοια ήττα είναι επίσης μέρος αυτής της εβδομάδας. Ήμουν σε θέση να δω πολλούς νέους παίκτες σε δράση για πρώτη φορά », πρόσθεσε ο Σφόρτζα και κατέληξε: «Η ομάδα έχει ταλαντούχους νέους παίκτες που μπορώ να βασιστώ σε αυτούς».

Πάντως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται χαμός μετά την ανάρτηση του βίντεο, από τους οπαδούς της Βασιλείας, οι οποίοι άρχισαν νωρίς-νωρίς να αναπολούν τον Μαρσέλ Κόλλερ. Ο τελευταίος θεωρήθηκε ότι απέτυχε να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του ελβετικού ποδοσφαίρου και αποτέλεσε παρελθόν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ