aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έδωσε λίγα, δεν πήρε τίποτα

Ανόρθωση: Έδωσε λίγα, δεν πήρε τίποτα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ήταν αναμενόμενο ότι θα ερχόταν και η στιγμή που η Ανόρθωση θα γνώριζε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Απέναντι στον Απόλλωνα οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις που επιχείρησε ο Γεωργιανός τεχνικός φάνηκε να επηρεάζει σε ένα βαθμό την ομάδα, ειδικά η αλλαγή του Ράγιος στα «φτερά». Ο Απόλλων κατάφερε να περιορίσει τον Ισπανό επιθετικό και αυτό επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και το επιθετικό παιχνίδι της Ανόρθωσης που ήταν σχετικά ακίνδυνη. Ελάχιστες φάσεις κατάφερε να δημιουργήσει μπροστά από το αντίπαλο τέρμα και αυτό στο τέλος έφερε και την ήττα. Αν πετύχαινε το 1-1 ο Ντούρις στη μεγάλη φάση που είχε στο δεύτερο μέρος πιθανόν τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά.

Γενικά όμως η Ανόρθωση δεν έδωσε πολλά και λογικά δεν πήρε τίποτα από το ματς. Κόντρα στην ΑΕΚ με ελάχιστες ευκαιρίες πήρε το τρίποντο με δυο πανέμορφα γκολ, όμως με τον Απόλλωνα δεν είχε παρόμοιες εμπνεύσεις για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.  Αυτό που χρειάζεται τώρα η ομάδα είναι να μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Να μην την επηρεάσει η ήττα και να δείξει χαρακτήρα στον αμέσως επόμενο αγώνα με το Παραλίμνι μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στόχος φυσικά είναι η νίκη η οποία θα διατηρήσει στα ψηλά την ομάδα της Αμμοχώστου και θα μπορέσει να κλείσει το 2019 νικηφόρα και με πολλά χαμόγελα, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα ενόψει του 2020 το οποίο αναμένεται να είναι εξαιρετικά σημαντικό για την «Κυρία». Το πλέον σημαντικό είναι ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζει και στα θετικά και στα αρνητικά αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ