aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έδειξαν τα «δόντια» στον Παντελή για πρώτη φορά

Ανόρθωση: Έδειξαν τα «δόντια» στον Παντελή για πρώτη φορά

Από τις 17 Ιανουαρίου 2017 οπότε πήρε το χρίσμα της προεδρίας της Ανόρθωσης για δεύτερη φορά ο Ανδρέας Παντελή δέχθηκε «πυρά» από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Η κακή αγωνιστική πορεία της «Κυρίας» σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, τα «ψηλά» συμβόλαια που δόθηκαν σε ποδοσφαιριστές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και η στάση της διοίκησης στο θέμα της κάρτας φιλάθλου είναι οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης να εκδώσουν προειδοποιητική ανακοίνωση.

Σε αυτήν γίνεται, μάλιστα, λόγος για κλειστά συμβόλαια παικτών που έσπασαν λίγο αργότερα αφήνοντας υπονοούμενα σε βάρος της διοίκησης. Ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του έχουν, πλέον, άλλον ένα «πονοκέφαλο», καθώς φαίνεται πως η σχέση διοίκησης-οργανωμένων δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Καυστική ανακοίνωση προς Ανόρθωση: «Είναι η τελευταία φορά…»

Όσο τα αποτελέσματα δεν είναι τα προσδοκώμενα, τόσο η «μέγγενη» θα σφίγγει περισσότερο τον διοικητικό ηγέτη της «Κυρίας». Η τετράδα αγώνων που ακολουθεί με ΑΕΚ, Σαλαμίνα, Απόλλωνα και Ομόνοια θα είναι καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα, καθώς οι μόλις έξι βαθμοί συγκομιδή στις έξι πρώτες αγωνιστικές αποτελεί τη χειρότερη επίδοση της ομάδας στην τελευταία εικοσαετία και αφήνει πολύ μακριά από τους πρωταγωνιστικούς στόχους της την προσφυγική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ