aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έχει πείσει και τους… άπιστους Θωμάδες

Ανόρθωση: Έχει πείσει και τους… άπιστους Θωμάδες

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ευχήθηκε στον Νίκο Καλτσά για τα χθεσινά του γενέθλια, η διοίκηση της Ανόρθωσης. «Νίκο, ξέρουμε τι έκανες στους ημιτελικούς κυπέλλου φέτος», αναφερόταν στη σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Με δωράκι για τον εορτάζοντα, βίντεο με τις εξαιρετικές του ενέργειες στους αγώνες κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Γκολ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο 1-0  και δύο ασίστ στον Κορέα, στο 1-3 στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ. Και βέβαια, όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο εύχονται να έχει ανάλογες ενέργειες και στον τελικό της 15ης Μαΐου.

Στην τρέχουσα περίοδο, ο 31χρονος Ελλαδίτης επιθετικός έχει πείσει και τους… άπιστους Θωμάδες ότι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την «Κυρία». Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει «χρυσές» λύσεις. Τόσο στον δημιουργικό τομέα, όσο και στον ανασταλτικό. Ένα πραγματικά πολύτιμο εργαλείο στη μηχανή της ομάδας της Αμμοχώστου. Στην περσινή περίοδο «ταλαιπωρήθηκε» μέχρι να προσαρμοστεί στα «θέλω» του Τιμούρ Κετσπάγια, αφού έγινε αλλαγή σε πολλά παιχνίδια, ενώ ούτε τα λεπτά συμμετοχής του στο πρωτάθλημα τον κατέτασσαν ανάμεσα στους πρώτους. Ήταν όμως ο καλύτερος «σερβιτόρος», αφού σε μόλις 18 συμμετοχές είχε οκτώ ασίστ (σύμφωνα με τα στοιχεία του transfermarkt). Στην τρέχουσα περίοδο σε 29 συμμετοχές, μετρά πέντε ασίστ και τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο είναι ανάμεσα στα πρώτα βιολιά (μετρά δύο τέρματα με πιο σημαντικό αυτό κόντρα στους γαλαζοκίτρινους) κι έχει κάθε λόγο να θέλει η όλη προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία με την κατάκτηση του τροπαίου.

Πλέον, ο Νίκος Καλτσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια για την Ανόρθωση, αφού ανεξαρτήτως συστήματος, ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Όταν η παράταξη είναι με τρεις παίκτες στην άμυνα, καλύπτει ολόκληρη τη δεξιά πτέρυγα με αυξημένα καθήκοντα και στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Σε κάποια ματς τα πήγε περίφημα, σε κάποια άλλα όχι τόσο, αλλά έχει γίνει συνείδηση στους κυανόλευκους ότι είναι μεγάλο «δώρο» το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ