aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έχει ένα σωρό ανοικτά μέτωπα...

Ανόρθωση: Έχει ένα σωρό ανοικτά μέτωπα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάθε άλλο παρά εύκολο εξακολουθεί να είναι το έργο της διοίκησης του Μιχάλη Χατζηπαντέλα και των υπολοίπων συνεργατών του αυτή την περίοδο. Τα ανοικτά μέτωπα σε όλα τα επίπεδα είναι τόσα πολλά για την Ανόρθωση, που ακόμη υπάρχει μπόλικος δρόμος να διαβεί για να δει φως στο τούνελ.

Λίγο οι προσφυγές, λίγο οι διακανονισμοί που πρέπει να γίνουν με ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει ή θα φύγουν και πολύ περισσότερο οι ανάγκες για οικονομική ανάσα στο ταμείο της εταιρείας, έχουν αναγκάσει τη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου να είναι στο τρέξιμο μέρα-νύχτα. Το καυτό θέμα Μίχαλ Ντούρις εξακολουθεί να απασχολεί και προσπαθούν οι διοικούντες την «Κυρία» να βρουν λύση με την Όρενμπουργκ, καθώς είναι θέμα που «καίει» και γι’ αυτό βρίσκονται σε επαφές μαζί τους.

Διαβάστε επίσης: Βάζει πίεση στον Σίλντενφελντ, «ζεστό» χρήμα σε Φελγκέιρας

Τα κριτήρια Μαρτίου πλησιάζουν και γίνεται τιτάνια προσπάθεια να μαζευτούν τα χρήματα, που απαιτούνται για να αποφύγει η ομάδα τυχόν επιπτώσεις. Ήδη έχει μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό και εκτιμάται ότι μέσω των συναντήσεων που θα γίνουν με τον κόσμο και τη συμβολή επιφανών φίλων της Ανόρθωσης, θα ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος.

Η διοίκηση ταυτόχρονα κάνει προσπάθεια να καταβάλει στις αρχές Απριλίου τον μισθό του Ιανουαρίου στους ποδοσφαιριστές, ενώ περιμένει και την απάντηση του Σίλντενφελντ στην πρόταση που του έχει καταθέσει η Ανόρθωση. Συνάντηση αναμένεται να γίνει και με τον Στρούνα, που τον θέλει ο Κετσπάγια ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που πιθανόν να γίνει από εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι επαφές του Κετσπάγια στη Γεωργία για μετεγγραφές

Αυτές τις μέρες ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας βρίσκεται στο εξωτερικό και με την επιστροφή του στην Κύπρο θα «τρέξουν» ακόμη περισσότερο κάποια θέματα. Όπως διαρρέει έχει γίνει διακανονισμός με τον Βάργκιτς, για να πάρει τα χρήματά του, ενώ καταβλήθηκε ένα μεγάλο ποσό στον Φελγκέιρας.

Με τον Ιγκιεμπόρ ακόμη δεν έχει προκύψει οριστική εξέλιξη, όμως θεωρείται «τελειωμένος» από την ομάδα της Αμμοχώστου μιας και δεν θα αγωνιστεί ξανά με το φοίνικα στη φανέλα. Όσον αφορά τον Τιμούρ Κετσπάγια το πιο πιθανό είναι να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του στην επόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και από τη «Μεγάλη Κυρία», μιας και αυτό που έχει υπογραφεί είναι προσύμφωνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ