aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έχασε τον συντονισμό και πλήρωσε τα αμυντικά λάθη

Ανόρθωση: Έχασε τον συντονισμό και πλήρωσε τα αμυντικά λάθη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την έκτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα έχει γνωρίσει η Ανόρθωση και πλέον τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ επικίνδυνα. Με την «Κυρία» να μένει κολλημένη στους 15 βαθμούς και στη 10η θέση, οι αποστάσεις αρχίζουν να μικραίνουν και το άγχος κυριεύει όλο και περισσότερο τους ποδοσφαιριστές.

Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα οι παίκτες του Ρόνι Λέβι δεν έκαναν άσχημο παιχνίδι. Αντίθετα, μέχρι το 60’ και κάτι η απόδοση της Ανόρθωσης ήταν αρκετά καλή. Είχε πετύχει ένα γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες για να φθάσει και σε δεύτερο, κάτι που δεν πέτυχε και στο τέλος το πλήρωσε.

Εκείνο, όμως, που πλήρωσε περισσότερο ήταν οι αναγκαστικές αλλαγές των Ράγιος και Σιβού μέσα σε ένα 6λεπτο. Με το που βγήκαν από το παιχνίδι, η Ανόρθωση αποσυντονίστηκε, μιας και είχαν πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο και ήταν από τους κορυφαίους. Τουλάχιστον ο Ράγιος έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια και η αποχώρησή του προκάλεσε προβλήματα τα οποία στο τέλος πλήρωσε η Ανόρθωση.

Και τα πλήρωσε και πάλι από δικά της λάθη, μιας και τα δύο γκολ προήλθαν από λάθη που έγιναν στην άμυνα και έδωσαν το δικαίωμα στη Νέα Σαλαμίνα να ισοφαρίσει και να πάρει στο τέλος και τη νίκη κάνοντας την ανατροπή. Ο Γιαν Κόπριβετς για μιαν ακόμη φορά φέρει ευθύνη, ειδικά στο δεύτερο τέρμα.

Η ήττα προκάλεσε για μιαν ακόμη φορά φέτος κατήφεια, προβληματισμό και απογοήτευση. Οι αδυναμίες που έχει η Ανόρθωση της στοιχίζουν σε κάθε αγωνιστική και τη διατηρούν στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Παρά την προσπάθεια που γίνεται από όλους, παίκτες και τεχνική ηγεσία, δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα για την «Κυρία».

Πλέον, στο παιχνίδι με τον Άρη, στην επόμενη αγωνιστική, είναι τεράστια η ανάγκη της Ανόρθωσης για τους τρεις βαθμούς. Αν έρθει άλλη μια αποτυχία, πέρα από τον βαθμολογικό κίνδυνο, θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερους τριγμούς στα ενδότερα του σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ