aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: €200.000 για… ασφάλεια στην επίθεση

Ανόρθωση: €200.000 για… ασφάλεια στην επίθεση

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ 

Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι ο Νίκος Κάλτσας. Όπως ανακοίνωσε η «Κυρία», ο Ελλαδίτης εξτρέμ θα φοράει τα κυανόλευκα μέχρι το 2022. Το ποσό που του πρόσφερε η Ανόρθωση στον 29χρονο επιθετικό ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να πει «όχι», μιας και πλέον θα αυξήσει τις απολαβές του κατά περίπου 40 με 50.000 ευρώ, με το συμβόλαιο που του προσφέρει η «Κυρία» να πλησιάζει τις 200.00 ευρώ τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το ποσό που δελέασε τον Καλτσά, αύξηση €80.000 σε τρεις μήνες

Ο Καλτσάς αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής και έρχεται για να δώσει ποιότητα, λύσεις και τις βοήθειες που ψάχνει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η προοπτική της Ανόρθωσης ήταν αρκετή για τον Καλτσά, ο οποίος πέρα από το οικονομικό ήθελε να δοκιμάσει και μία εμπειρία εκτός Ελλάδας. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης εμπιστεύεται πολύ την ελλαδική αγορά και το δείχνει για μία ακόμη φορά με την απόκτηση του Καλτσά, ο οποίος θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις. Από αγωνιστικής πλευράς είναι πανέτοιμος.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Συμφωνία με μέγα χορηγό, λεφτά στο ταμείο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ