aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δύσκολη αποστολή σε γνώριμα κατατόπια

Ανόρθωση: Δύσκολη αποστολή σε γνώριμα κατατόπια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την πρώτη τους γνωριμία με το νέο τους προπονητή είχαν χθες οι παίκτες της Ανόρθωσης. Ο Ρόνι Λέβι φόρεσε ξανά τα κυανόλευκα και έπιασε δουλειά στο «Αντώνης Καράς», αναλαμβάνοντας ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είναι φανερό ότι ήρθε στην ομάδα της Αμμοχώστου γεμάτος όρεξη και διάθεση για να προσφέρει και να εργαστεί σκληρά. Άλλωστε, σε όλες τις ομάδες που δούλεψε, πάντα όλοι έλεγαν τα καλύτερα για τη διάθεση που είχε για δουλειά, όπως και για τον επαγγελματισμό του.

Τώρα στην Ανόρθωση ίσως χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω, μια και η «Κυρία» έχει ένα σωρό προβλήματα. Έχει πολλές αγωνιστικές αδυναμίες, η ψυχολογία είναι στο μηδέν και η ομάδα ψάχνει αγωνιστικό της πλάνο και φιλοσοφία.

Το θετικό για τον Λέβι είναι ότι αναλαμβάνοντας την ομάδα, έχει μπροστά του ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, μιας και την ερχόμενη Δευτέρα η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Δερύνειας. Ένα παιχνίδι στο οποίο η Ανόρθωση θα κυνηγήσει τη νίκη της ηρεμίας, που θα της φέρει και θετική ψυχολογία.

Το να μπορέσει ο Λέβι από τον πρώτο του αγώνα και με τρεις προπονήσεις να δείξει έργο είναι αδύνατο. Αυτό που προσπαθεί όμως είναι να πιστέψουν οι παίκτες του ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα και ότι το ρόστερ που διαθέτει η Ανόρθωση δεν είναι συμβατό με τη βαθμολογική της θέση.

Ο 50χρονος τεχνικός ξέρει ότι η Ανόρθωση χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσει να βγάλει μια καλύτερη εικόνα στο γήπεδο και να μπει με αξιώσεις στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα. Ο πρώτος στόχος, όπως έχουν εξελιχθεί τα δεδομένα, είναι αυτός. Να μπει η Ανόρθωση στην πρώτη εξάδα και από εκεί και πέρα ότι βγει, μιας και κανείς στις τάξεις της δεν έχει αυταπάτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ