aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δύο οι αλλαγές στην ενδεκάδα του Κετσπάγια, εκτός ο Χριστοφή

Ανόρθωση: Δύο οι αλλαγές στην ενδεκάδα του Κετσπάγια, εκτός ο Χριστοφή

Με δύο αλλαγές (η μία αναγκαστική) σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ένωση παρατάσσει την Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα για την 26ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη θέση του τιμωρημένου Αζέρ Μπουσουλάτζιτς στην ενδεκάδα επιλέχθηκε ο Μουρτάζ Νταουσβίλι, ο οποίος έμεινε εκτός από την προηγούμενη αναμέτρηση εξαιτίας του τραυματισμού του στη μύτη και θα αγωνιστεί σήμερα με προστατευτική μάσκα.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά το δεξί φτερό της επίθεσης με τον Νίκο Καλτσά να αντικαθιστά τον Δημήτρη Χριστοφή, παρά τη θετική παρουσία του Κύπριου εξτρέμ στο Παραλίμνι. Οι υπόλοιπες εννέα θέσεις στο αρχικό σχήμα έμειναν ίδιες, με τους Λόρια στην εστία, τετράδα στην άμυνα τους Αμπαρτζουμιάν (δεξιά), Κορέια (αριστερά), Ρισβάνη – Βργοτς (κεντρικό δίδυμο). Στη μεσαία γραμμή ανασταλτικοί μέσοι οι Κώστας Αρτυματάς και Νταουσβίλι, με τον Μίχα σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Οι Οκριασβίλι (αριστερά) και Καλτσάς (δεξιά) που διακρίθηκαν στο ματς με την Ένωση διατηρήθηκαν στις «πτέρυγες» της επίθεσης με τον Κβιλιτάια στην κορυφή.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνης, Βργοτς, Κορέια, Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Μίχα, Οκριασβίλι, Καλτσάς, Κβιλιτάια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ