aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δύο επιλογές με ένα φαβορί ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Δύο επιλογές με ένα φαβορί ενόψει ΑΠΟΕΛ

Με σχεδόν γεμάτο «οπλοστάσιο» θα πάει η Ανόρθωση στο ματς της χρονιάς με τον ΑΠΟΕΛ, με την ελπίδα να υπάρχει ακόμα σημαντικότερο στη συνέχεια. Η «Κυρία» με ασπίδα τη νίκη της με 1-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα κυνηγήσει, κόντρα στους γαλαζοκίτρινους», την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και απώτερο σκοπό να βάλει τέλος στην ξηρασία 13 χρόνων από τους τίτλους.

Πέραν των Γκαλίτσιου και Μπουσουλάτζιτς, οι οποίοι χάνουν τη σεζόν, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από τον Τιμούρ Κετσπάγια. Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας ο Γκιόργκι Κβιλιτάια ανέβασε ρυθμούς και στο κυανόλευκο «στρατόπεδο» θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γεωργιανός φορ θα αποφύγει ορισμένα κομμάτια της προπόνησης και την Τρίτη, ώστε να μην επιβαρυνθεί και θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Αλλού η μπάλα και αλλού η Ανόρθωση

Το πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του επαναληπτικού θα έχει μία (αναγκαστική) αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Για τη θέση του τιμωρημένου Νταουσβίλι υπάρχουν δύο επιλογές, με τους Μαργκάσα και Αμπαρτζουμιάν να διεκδικούν φανέλα βασικού και τον Αρμένιο να είναι φαβορί. Ο πολυθεσίτης δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ξανά στη μεσαία γραμμή στον σχηματισμό 3-6-1 και ο Κετσπάγια πιθανότατα θα τον προτιμήσει για παρτενέρ του Κ. Αρτυματά.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι «κλειδωμένες» με τον Λόρια στην εστία, τους Κορρέα, Ρισβάνη και Βργοκτς τριάδα στην άμυνα, Καλτσά (δεξιά) και Κορέια (αριστερά) σε ρόλο φουλ – μπακ. Κώστας Αρτυματάς και Αμπαρτζουμιάν θα είναι το δίδυμο ανασταλτικών μέσων, με τους Μίχα και Οκριασβίλι να κινούνται πίσω και δίπλα από τον Κβιλιτάια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ