aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Δύο έως τέσσερις μέρες για Κατσαράβα και Ηλία»

Ανόρθωση: «Δύο έως τέσσερις μέρες για Κατσαράβα και Ηλία»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας. Τόνισε πως ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια το Σάββατο θα είναι διαθέσιμος ο Κωστάκης Αρτυματάς ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ακολούθως επιβεβαίωσε για το ενδεχόμενο να πάει στη Λεχ Πόζναν ο Κατσαράβα: «Όντως έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ομάδας μας. Γίνεται μελέτη από τη διοίκηση σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία. Μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα παρθεί η απόφαση. Θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες και εφόσον υπάρχουν νέα, σαφώς και θα βγει σχετική ανακοίνωση. Σε περίπτωση που ανοίξει μια θέση ξένου, είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για απόκτηση επιθετικού. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νίκα. Ευελπιστούμε να έρθει ένας παίκτης που να μπορεί να μας βοηθήσει».

Για την προσπάθεια απόκτησης του Μάριου Ηλία: «Έγινε μια νέα βελτιωμένη πρόταση στον Εθνικό Άχνας και είναι και αυτό ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Ο κόσμος να αναμένει νεότερα στις επόμενες 3-4 μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ