aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δημιουργικό μέσο, στόπερ και βλέπουν…

Ανόρθωση: Δημιουργικό μέσο, στόπερ και βλέπουν…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Σε όλες τις θέσεις χρειαζόμαστε παίκτες, για να κάνουμε τη διαφορά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κετσπάγια για το πού σκέφτεται να ενισχύσει την ομάδα του, αμέσως μετά τη βαριά ήττα της Ανόρθωσης από την Ομόνοια. «Ηγέτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Βλέπουμε παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Στην Ανόρθωση, έχουν επικεντρωθεί σε μια προσπάθεια εντοπισμού δημιουργικού μέσου και κεντρικού αμυντικού. Και όπως είπε ο προπονητής της, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό θέλει να είναι σίγουρος όταν θα ανάψει το πράσινο φως στη διοίκηση για σύναψη συνεργασίας με τους εκλεκτούς. Εφόσον υλοποιηθούν οι δύο πιο πάνω μετεγγραφές, τότε και μόνο στην Ανόρθωση θα δουν εάν θα προβούν και σε περαιτέρω ενίσχυση. Γιατί δεν είναι μόνο να εξευρεθούν παίκτες αλλά και ποιοι θα αποχωρήσουν. Είναι άλλη μια σημαντική πτυχή σε μια μετεγγραφική περίοδο και ιδιαίτερα όταν είναι στα μέσα της περιόδου.

Την ώρα που στην Ανόρθωση εντείνεται η προσπάθεια για εντοπισμό ποδοσφαιριστών, νέο δημοσίευμα στο Ισραήλ κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του Ντορ Μίχα σε ομάδα της πατρίδας του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sports.walla.co.il, ο Ισραηλινός χαφ προτάθηκε και στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Όπως αναφέρεται, ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης ελπίζει να επιστρέψει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά εκτιμάται ότι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι περιορισμένες, οπότε οι εκπρόσωποί του εξετάζουν πρόσθετες επιλογές στο Ισραήλ. Έτσι, παράλληλα με την Μπεϊτάρ, για την οποία γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες πως ενδιαφέρεται, προτάθηκε και στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Πάντως, την πόρτα της Ανόρθωσης δεν την κτύπησε (προς το παρόν) καμία ομάδα, ενώ ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης.

Η περίπτωση του Νίκα Νινούα ενδιαφέρει τον Τιμούρ Κετσπάγια, όμως την ίδια ώρα ο Γεωργιανός προπονητής άρχισε την αξιολόγηση άλλων υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων για τη θέση του δημιουργικού μέσου, γεγονός που αποδεικνύει πως έχει ανοικτές κεραίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ