aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Διαγράφηκαν από τη... λίστα οι Πεδρίνιο, Άλεφ και Στσουκ

Ανόρθωση: Διαγράφηκαν από τη… λίστα οι Πεδρίνιο, Άλεφ και Στσουκ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του στην Cablenet, ο Τιμούρ Κετσπάγια ρωτήθηκε και για την μετεγγραφική ενίσχυση.  «Δεν είμαστε ούτε κοντά ούτε μακριά με κάποιο ποδοσφαιριστή. Νέο υπάρχει όταν υπογράφει ένας παίκτης. Αλλά έχουμε χρόνο. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη. Εμείς θέλουμε παίκτες που παίζουν, όχι που ξεκουράζονται. Πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε σχεδόν δυο μήνες και θα βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε», ήταν η απάντησή του.

Προέκυψαν, όμως, σημαντικές εξελίξεις… Ο Πεδρίνιο της Πάσος Φερέιρα, δεν περιλαμβάνεται πλέον στη λίστα υποψηφίων για την Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός τεχνικός και οι συνεργάτες του τον παρακολούθησαν κατ’ επανάληψη και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι ο ποδοσφαιριστές που μπορεί να αναλάβει το βαρύ φορτίο του επιτελικού μέσου. «Καλός μεν, αλλά αναζητούμε κάτι καλύτερο», θα μπορούσε να είναι η επικεφαλίδα της αξιολόγησης για τον Πορτογάλο μέσο, για τον οποίο η «Abola» έγραψε χθες ότι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Ιδιαίτερα για τον επιθετικό μέσο, ο πήχης έχει μπει ψηλά, αφού μεταξύ άλλων ο εκλεκτός θα πρέπει να είναι έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις, να είναι ηγετική φυσιογνωμία και να «γράφει» 8-10 γκολ τη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η αμηχανία της πρωτάρας και τα οφέλη μιας φιλικής νίκης

Μία καλή λύση για «8άρι» ήταν ο Άλεφ, ο Κετσπάγια έχει πολύ καλή άποψη, έδωσε την έγκρισή του, άλλα η απόκτησή του δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα ούτε με… υπέρβαση από τη διοίκηση. Με την Μπράγκα να θέλει 150-200 χιλιάδες ευρώ συν οι 260 χιλιάδες ετήσιο συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο μέσο, αυτόματα άναψε κόκκινο, αφού είναι εκτός μπάτζετ. Αν προσθέσουμε ότι η Ερζουρούμσπορ ανέβηκε οριστικά στην Α’ κατηγορία και ο Γιασμίν Στσουκ που ναι μεν ήταν ο «εκλεκτός» και συμφωνημένος, αλλά έχει κάθε λόγο να προτιμά να μείνει στην Τουρκία, οι επιλογές που γνωρίζαμε περιορίζονται στον Κροάτη Ντένις Πόποβιτς και υπό προϋποθέσεις στον Γεωργιανό Γκεόργκι Παπουνασβίλι.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Υπογράφει συμβόλαιο εκατομμυριούχου ο Πεδρίνιο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ