aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν υπάρχουν υποψηφιότητες!

Ανόρθωση: Δεν υπάρχουν υποψηφιότητες!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Τέσσερις ημέρες πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα για το κεφάλαιο της τρίτης προσθήκης στην Ανόρθωση. Το σενάριο απόκτησης πολυθεσίτη μεσοεπιθετικού μέρα με τη μέρα εξασθενεί. Πρωτίστως επειδή δεν υπάρχουν ισχυρές υποψηφιότητες.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του αναζήτησαν τον… ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις ως «δεκάρι», ενίοτε ως πλάγιος επιθετικός και σε κάποιες περιπτώσεις δεύτερος φορ, αλλά μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε βρεθεί.

Για την ακρίβεια, στέρεψε η λίστα υποψηφίων, στην οποία πρώτος – πρώτος ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μόνο που αποδείχθηκε ότι ο Έλληνας διεθνής ήταν πολύ διαφορετική περίπτωση από τον Σπύρο Ρισβάνη και από τον Άσερ Μπουσουλάτζιτς.

Τα νέα αποκτήματα της «Κυρίας» είχαν γραπτή έγκριση από τον Ατρόμητο να διαπραγματευτούν τη μετεγγραφή τους (τα οποιαδήποτε προβλήματα προέκυψαν είχαν να κάνουν περισσότερο με τα χρήματα που είχαν να παίρνουν από τον σύλλογό τους), ενώ στην περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου ήταν απλά μία επιθυμία του παίκτη.

Όλα δείχνουν ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να αποφύγει το ρίσκο μιας βεβιασμένης κίνησης και όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή που πρέπει να αποδεσμευθεί. Κυκλοφόρησαν διάφορα στα… ανορθωσιάτικα στέκια. Για παράδειγμα, παρά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, δεν είναι εύκολο να μπει στο «ψυγείο» ένας παίκτης της ποιότητας του Οκριασβίλι για να έρθει κάποιος άλλος ο οποίος δεν είναι σίγουρο ότι είναι καλύτερος.

Ακόμη, για τον Ελουντού, ο Γεωργιανός τεχνικός μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος με τη μέχρι σήμερα προσφορά του, αλλά είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να δώσει περισσότερες λύσεις με την ταχύτητα και το δυνατό του σουτ. Με αυτά τα δεδομένα η κλεψύδρα αδειάζει και στο πιθανότερο ενδεχόμενο δεν θα έχει νέες αφίξεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ