aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν υπάρχει τίποτα άλλο…

Ανόρθωση: Δεν υπάρχει τίποτα άλλο…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κόντρα στην Πάφος FC η Ανόρθωση θέλει να κλείσει με το απόλυτο την τριάδα των συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων, για να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις όποιες απώλειες υπάρξουν από τα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά και τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από την ίδια.

Δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε ότι ξέρει να κάνει ζημιά στους μεγάλους, όμως δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για την ομάδα της Αμμοχώστου. Το κλίμα είναι πραγματικά το καλύτερο από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Γιούρχεν Στρέπελ έχει κερδίσει για τα καλά τους παίκτες του και όλα βαίνουν καλώς.

Αγωνιστικά, κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο 48ωρο για την τεχνική ηγεσία, που θέλει να δει την ομάδα να δίνει συνέχεια στις καλές της παρουσίες και στα νικηφόρα αποτέλεσμα. Ο Λαβόρδε δύσκολα θα προλάβει, ενώ οι Μπεσάτ και Πράνιτς δεν έχουν κάτι ανησυχητικό και προπονούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ