aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν θα ρισκάρει ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Δεν θα ρισκάρει ο Τιμούρ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Ονήσιλο, είναι άλλη μία καλή ευκαιρία για την Ανόρθωση να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (ΑΕΛ 0-0), ενώ δεν έχουν αγωνιστεί και πάρα πολύ στα φιλικά.

Διαβάστε επίσης: Σιγή ιχθύος για Παντελή, η θέση της Ανόρθωσης για τον Οικονομίδη

Αν κρίνουμε από την εικόνα πολλών ποδοσφαιριστών, ο Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος από το προηγούμενο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας (3-1) και αυτό είναι που θα προσπαθήσει να εξελίξει. Να δώσει δηλαδή ακόμη περισσότερο χρόνο σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, ώστε να τους έχει όσο γίνεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας εφόσον τους χρειαστεί. Πάντως, κάποιοι παίκτες που έχουν προβλήματα ή δεν νιώθουν 100% έτοιμοι δεν πρόκειται να αγωνιστούν για να αποφευχθεί το ρίσκο κάποιου τραυματισμού. Ο Ρενάτο Μαργκάσα δεδομένα θα είναι έξω, ενώ θα διαφανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν έχει πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ