aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Δεν πάει… άλλο, νίκη εδώ και τώρα!»

Ανόρθωση: «Δεν πάει… άλλο, νίκη εδώ και τώρα!»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να αφήσει πίσω της τις δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει σήμερα η Ανόρθωση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση τα τελευταία της παιχνίδια και να δείξει αντίδραση και χαρακτήρα. Μέσα στην έδρα της δεν θέλει άλλες απώλειες και στόχος είναι να κερδίσει και να εκμεταλλευθεί τις άλλες απώλειες που θα προκύψουν. «Νίκη εδώ και τώρα», είναι το σύνθημα των κυανόλευκων.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ντούρις και οι τραυματίες Χριστοφή και Εγγλέζου. Άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του κάθε αγώνα που έρχεται και γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Κατά τη διάρκεια της βδομάδας ο Κετσπάγια έκανε διάφορες δοκιμές στις προπονήσεις. Μία η οποία αν υλοποιηθεί θα εκπλήξει είναι με τον Καλτσά στην κορυφή της επίθεσης, στο δεξί φτερό τον Ράγιος και επιτελικό μέσο τον Ανανίντζε. Βέβαια, το να δούμε ένα τέτοιο σενάριο φαντάζει απομακρυσμένο, αλλά ο Γεωργιανός είναι ένας προπονητής που αρέσκεται σε δοκιμές και εκπλήξεις.

Το πιο πιθανό σενάριο όμως είναι με τον Κατσαράβα στην κορυφή, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να μείνει στον πάγκο ο Μαργκάσα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Γκαλίτσιος, αριστερό ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Βργκοτς. Στην μεσαία γραμμή Αρτυματάς και Νταουσβίλι ή Μαργκάσα και λίγο πιο μπροστά τους ο Ράγιος. Στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης θα κινείται ο Καλτσάς, αριστερά ο Οκριασβίλι και στην κορυφή ο Κατσαράβα.

Αν ο Κετσπάγια θελήσει να εκπλήξει και να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα στην ομάδα του, τότε ίσως δούμε το σενάριο με τον Καλτσά στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό που ζήτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους παίκτες του είναι συγκέντρωση και στις στημένες φάσεις του αντιπάλου αλλά και στον τρόπο που αμύνονται μιας και γίνονται πολλά λάθη στα τελευταία παιχνίδια τα οποία στοιχίζουν. Κάτι που πρέπει να αποφύγει η ομάδα αυτή τη φορά για να αυξήσει τις πιθανότητες για να πάρει το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ