aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν μίλησε ο Κετσπάγια, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα (pics)

Ανόρθωση: Δεν μίλησε ο Κετσπάγια, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα (pics)

Ένεκα της απουσίας δημοσιογράφων (μόνο το συνεργείο και υπάλληλοι της Cablenet οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη του αγώνα), δεν πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτή είναι η εξήγηση που λάβαμε επιδιώκοντας να μάθουμε εάν μίλησε και τι είπε.

Έτσι, οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας της Αμμοχώστου, βγήκαν απευθείας για προπόνηση στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Βασιλεία το βράδυ της Πέμπτης (24/9 – 21:30) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η προπόνηση μάλιστα με την οποία η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της «Κυρίας» Χρίστου Πουλλαΐδη, του γιου του Ανδρέα που είναι και αναπληρωτής πρόεδρος της Εταιρείας και του Ευγένιου Χαμπουλλά (προέδρου της εταιρείας).

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της εκγύμνασης πλην του Μιχάλη Μανιά φυσικά. Πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για το ματς, στο οποίο η Ανόρθωση θα καταβάλλει υπερπροσπάθεια, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ