aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν κουνιέται ούτε φύλλο!

Ανόρθωση: Δεν κουνιέται ούτε φύλλο!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο άγραφος μετεγγραφικός κανόνας λέει πως μέχρι το ρολόι να δείξει μεσάνυχτα στην τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις κυπριακών ομάδων και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες στο εξωτερικό που ενώ ξάφνιασαν την υστάτη ανακοινώνοντας μετεγγραφή εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

Ε, λοιπόν, μόνο εάν ισχύσει αυτός ο άγραφος κανόνας θα προκύψει τρίτη μετεγγραφή στην Ανόρθωση. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν κουνιέται φύλλο στο μετεγγραφικό μέτωπο. Η δεύτερη απόπειρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο έπεσε και αυτή στο κενό, ο Ρομάν Μπεζούς δεν είδε ποτέ «ζεστά» το ενδεχόμενο να φορέσει στα κυανόλευκα, ενώ άλλες 2-3 περιπτώσεις που εξέτασε ο Τιμούρ Κετσπάγια είτε κρίθηκαν ως ρίσκο είτε απαιτείτο να μπουν σε καραντίνα κάτι που δεν ήθελε ο Γεωργιανός.

Ως εκ τούτου οι Σπύρος Ρισβάνης και Άζερ Μπουσουλάτζιτς θα είναι οι μοναδικές χειμερινές μετεγγραφές της Ανόρθωσης. Όπως και πέρυσι, η «Κυρία» σταματάει στις δύο κινήσεις αφού θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο του 2020 είχαν αποκτηθεί οι Χριστοφή και Ανανίτζε.

Με απογευματινή προπόνηση η Ανόρθωση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα. Θετικές είναι οι ενδείξεις για συμμετοχή του Νταουσβίλι, ενώ στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η παρουσία του Αμπαρτζουμιάν. Ανεβάζει ρυθμό ο Οκριασβίλι, όμως οι κυανόλευκοι δεν θα ρισκάρουν την επιστροφή του στη δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ