aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν κλήθηκε κανένας, πρόσφατα τα «έχωσε» άγρια στην Επιτροπή!

Ανόρθωση: Δεν κλήθηκε κανένας, πρόσφατα τα «έχωσε» άγρια στην Επιτροπή!

Κι ενώ στον Απόλλωνα, σχολίασαν με… «γέλια μέχρι δακρύων» τις πληροφορίες ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού διερευνά την αναμέτρηση Ανόρθωση – Απόλλωνα ως ύποπτη χειραγωγημένη λόγω αυξημένης στοιχηματικής δραστηριότητας, στην Ανόρθωση εμφανίζονται να μην έχουν ιδέα!

Μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Ευγένιο  Χαμπουλλά, επικοινώνησαν με όλα τα άτομα που αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά κανένα δεν έχει κληθεί να καταθέσει στην Επιτροπή! Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται αυτολεξεί: «Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Επιτροπή, όπως αναφέρει και ανακοίνωσή της, έχει προχωρήσει σήμερα στην έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α΄ κατηγορίας κατά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος».

Οι διοικούντες την Ανόρθωση επικοινώνησαν και με τη διοίκηση του Απόλλωνα, αλλά ενημερώθηκαν ότι, επίσης, κανένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχει κληθεί για κατάθεση στην Επιτροπή.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές, εξετάζεται το Ανόρθωση – Απόλλων χωρίς φάκελο!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, στις τάξεις της διοίκησης «Κυρίας» δεν μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει και προσπαθούν να διερευνήσουν το όλο θέμα απ’ όλες τις πλευρές του. Το σίγουρο είναι ότι η Ανόρθωση είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, στην πρόσφατη ανακοίνωσή της, στην «κόντρα» με την Ομόνοια. Είναι ενδεικτικό το πιο κάτω απόσπασμα:

«Εντύπωση μας προξενεί η αδυναμία ή αδιαφορία της Αστυνομίας να καλέσει τον κ. Παπασταύρου να καταθέσει τις πληροφορίες που ισχυρίστηκε δημόσια ότι κατέχει, για τους τιμοκαταλόγους στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο, τις εξαγορές παικτών, διαιτητών ή ακόμα και ολόκληρων αγώνων.  Ποιοί πρότειναν τους τιμοκαταλόγους αυτούς;  Εξωγήινοι; Πότε και για πόσο μπήκε σε αυτό το πάρε-δώσε, όπως ο ίδιος το περιέγραψε, ο κος Παπασταύρου;  Εννέα μήνες πέρασαν από τις τοποθετήσεις του, αλλά ούτε η Αστυνομία βρήκε χρόνο, ούτε ο κος Παπασταύρου κατάφερε να περάσει από το Τμήμα να προσκομίσει στοιχεία.  Η Επιτροπή Δεοντολογίας έμεινε ακόμα στα «θα κληθεί» τα οποία επαναλαμβάνει και σήμερα.  Δεν το πήραν είδηση όταν ήρθε στην Κύπρο σε όλο αυτό το ενιάμηνο; Αυτά είναι τα ρεζιλίκια για την Πολιτεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ