aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν «καίγεται» για τον Δημητρίου

Ανόρθωση: Δεν «καίγεται» για τον Δημητρίου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι δίχως αμφιβολία ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν περίμενε πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της «Κυρίας» και να αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Δημητρίου. Ο νεαρός τερματοφύλακας δούλεψε σκληρά, εκμεταλλεύθηκε τις συγκυρίες που του παρουσιάστηκαν με τους τραυματισμούς των Φελγκέιρας και Βάργκιτς και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Στρέπελ.

Άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά την κατάλληλη στιγμή και καθιερώθηκε στην ενδεκάδα της «Κυρίας». Ο Ολλανδός προπονητής τον έχει μονιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα στα τελευταία παιχνίδια, και δικαίως, μιας και βλέπει στο πρόσωπο του ένα 20χρονο τερματοφύλακα ο οποίος έχει τα προσόντα για σπουδαία καριέρα. Μπορεί να μην έχει τις εμπειρίες που επιβάλλει η θέση του τερματοφύλακα, όμως μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Το πιο ελπιδοφόρο είναι ότι ο ίδιος δεν παρασύρεται και δουλεύει εργατικά για να βελτιώσει τις αδυναμίες του, γεγονός που εξιτάρει τον Στρέπελ.

Διαβάστε επίσης: Μπηχτή Λέβι για παίκτες της Ανόρθωσης: «Αυτό που συνέβη στην Κύπρο…»

Με την τροπή που έχει πάρει το θέμα Δημητρίου θα περίμενε κανείς τη διοίκηση της Ανόρθωσης να «τρέξει» για να του επεκτείνει εδώ και τώρα το συμβόλαιό του. Τέτοια σκέψη στην ομάδα της Αμμοχώστου, επί της παρούσης, δεν υπάρχει. Όχι, ασφαλώς, γιατί δεν θέλουν το νεαρό στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη, αλλά γιατί τον έχουν ήδη «δεμένο» μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Αν όχι, κομπάρσος!

Έτσι, για την ώρα δε κρίνεται αναγκαίο και απαραίτητο από τη διοίκηση να μπουν σε συζητήσεις με τον Δημητρίου για το μέλλον του. Πιθανόν στο τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου να γίνει συζήτηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αφού επιδίωξη των διοικούντων είναι να κρατήσουν για πολλά ακόμη χρόνια τον τερματοφύλακα της Εθνικής Νέων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Επιπλέον είναι λογικό να του προταθεί και σημαντική αύξηση απολαβών μιας και αυτή την στιγμή είναι μακράν ο πιο χαμηλόμισθος σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται βασικοί. Η εξαργύρωση των εξαιρετικών του εμφανίσεων θα έρθει την κατάλληλη στιγμή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ