aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν «καίγεται» για κανέναν

Ανόρθωση: Δεν «καίγεται» για κανέναν

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στον αστερισμό του τελικού κυπέλλου της 15ης Μαΐου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κινούνται στην Ανόρθωση. Η ήττα από τους μαυροπράσινους και η συνέχιση του αρνητικού σερί άνευ νίκης στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος προβλημάτισαν έως ένα βαθμό, εντούτοις στο «στρατόπεδο» της «Κυρίας» γύρισαν σελίδα με στόχο να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το σημαντικότερο παιχνίδι των τελευταίων 13 χρόνων. Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά από το 2008 και έπειτα που η ομάδα της Αμμοχώστου θα διεκδικήσει ολόκληρο τίτλο σ’ έναν αγώνα.

Ο τελικός κυπέλλου και η προοπτική κατάκτησης ενός τροπαίου μετά από τόσα πολλά χρόνια αφήνουν σε δεύτερη μοίρα όλα τ’ ανοικτά κεφάλαια που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

To πολύκροτο κεφάλαιο ανανέωσης συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς φαίνεται, θα ανοίξει και πάλι μετά το τέλος της σεζόν, ενώ δεν προκύπτει κινητικότητα για ανανέωση συμβολαίων ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Μοναδική εξαίρεση ήταν ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Στον Γεωργιανό εξτρέμ, όπως αποκάλυψε προ ημερών στον «Active» o πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς, κατατέθηκε πρόταση, όμως ο ίδιος εκδήλωσε επιθυμία αποχώρησης με προορισμό ομάδα του εξωτερικού.

Μειωμένες, έως ελάχιστες, είναι οι πιθανότητες παραμονής του Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος ανήκει στη Γάνδη και αγωνίζεται στους κυανόλευκους με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. O βελγικός σύλλογος προτίθεται να τον πωλήσει αξιώνοντας περίπου 1.000.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Απ’ εκεί και πέρα, στην Ανόρθωση δεν «καίγονται» για κανέναν από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι τέλος Μαΐου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών δεν θα φοράνε και την επόμενη σεζόν τη φανέλα με τον «φοίνικα» στο στήθος.

Πρόκειται για τους Μπράνκο Βργκοτς, Γιώργο Γκαλίτσιο, Δημήτρη Χριστοφή, Ρενάτο Μαργκάσα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Ασάφ Τζουρ (δανεικός από τη Χάποελ Ρανανά). Ανεξαρτήτως παραμονής ή όχι του Τιμούρ Κετσπάγια οι πλείστοι δύσκολα θα επιβιώσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ