aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν ήταν μόνο θέμα τύχης

Ανόρθωση: Δεν ήταν μόνο θέμα τύχης

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Πώς ακριβώς το είπε ο Κετσπάγια; «Όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες και δεν κερδίζεις πρέπει να έχεις και τύχη». Σύμφωνα με τον Γεωργιανό τεχνικό η Ανόρθωση δεν έχει με το μέρος την τύχη τώρα τελευταία και ευχήθηκε να την έχει στα επόμενα παιχνίδια. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς», αλλά μάλλον θα μπαίναμε στα ταράφια φιλοσοφικής συζήτησης. Επί της ουσίας, για άλλο ένα ματς η «Κυρία» δεν πήρε αυτό που ήθελε και υποχώρησε ακόμη περισσότερο. Είναι, πλέον, στο -6 από την κορυφή και τα μαθηματικά λένε ότι σε κάθε νέο στραβοπάτημα το σκηνικό θα γίνεται ολοένα και πιο ομιχλώδες.

Δεν ήταν κακή προχθές η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, κόντρα στην ΑΕΛ. Κατά διαστήματα πίεσε, έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά υστέρησε στο γκολ. Με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν περισσότερο για το «Χ» κι εφόσον τα τρίποντα έρχονται με τα γκολ, κάτι δεν πήγε καλά στους κυανόλευκους. Σίγουρα δεν ήταν μόνο θέμα τύχης. «Είμαστε έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή όμως σε καμιά περίπτωση δεν τα παρατούμε. Υπάρχει δρόμος και οι διαφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ανατρέπονται. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι μας και να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά», ανέφερε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, εκφράζοντας την πίστη της διοίκησης στην ομάδα και στην τεχνική ηγεσία: «Έχουμε πίστη στην ομάδα μας ότι στο τέλος της σεζόν θα τα καταφέρουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους στηρίξουμε. Ο προπονητής μας είπε κάτι πολύ απλό και αυτονόητο. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε».

Με αυτά τα δεδομένα, η προσοχή όλων, επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης στο Παραλίμνι με αντίπαλο την Ένωση. Οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να σκεφτούν άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στους δύο αγώνες που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου (ακολουθεί και το ματς με τη Δόξα) και ο Κετσπάγια  καταστρώνει τα πλάνα του. Στις αναμετρήσεις αυτές ενδέχεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο Τορνίκε Οκριασβίλι (προχθές έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα ελαφρώς άουτ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ