aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Δεν εξετάστηκε καν το μέλλον του Ουζόχο

Aνόρθωση: Δεν εξετάστηκε καν το μέλλον του Ουζόχο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επίσημα ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το τι θα γίνει με το δελτίο υγείας του Ουζόχο και κατά πόσο θα συνεχίσει στην Ανόρθωση. Αν βγει νέο δελτίο υγείας τότε ο Νιγηριανός τερματοφύλακας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, όμως στην Ανόρθωση δεν έχουν εξετάσει το θέμα, μιας και για την ώρα προέχουν άλλα πράγματα. Κάτι ανάλογο επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως το θέμα με τον Νιγηριανό κίπερ παραμένει στον «πάγο».

Διαβάστε επίσης: Εξασφαλισμένος οικονομικά ο Ντουγκλάο, πήρε €1.300.000

Βέβαια, ο Ουζόχο προπονείται κανονικά και περιμένει τις εξελίξεις, με τον ίδιο να συνεχίζει να ζει έναν εφιάλτη από την μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο. Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για την εν λόγω κατάσταση, καθώς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Άλφα» όπως και σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Τόνισε επίσης πως επιθυμεί να αγωνίζεται στην ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο η μπάλα δεν βρίσκεται στα… πόδια του. Το σωματείο αναμένεται να εξετάσει την περίπτωση του Ουζόχο ώστε να πάρει την τελεσίδικη απόφαση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ