aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα...

Ανόρθωση: Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα…

Η Ανόρθωση μπορεί να είναι το αουτσάιντερ στη σημερινή αναμέτρηση με τη Βασιλεία (21:30, Cablenet) στο Σανκτ Γιάκομπ Παρκ, αλλά κανείς δεν μπορεί να της στερήσει το δικαίωμα να ελπίζει. Ο Τιμούρ Κετσπάγια φρόντισε μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών να μεταφέρει στους παίκτες του ότι μπορούν.

Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, ιδιαίτερα εάν δείξουν υπομονή στο παιχνίδι τους αλλά και ακολουθώντας την τακτική του. Τους θέλει και απαίτησε να είναι ήρεμοι και με καθαρό μυαλό στις μεταβιβάσεις τους, ιδιαίτερα όταν δεχθούν την πίεση των αντιπάλων τους. Πρώτιστο μέλημα για την Ανόρθωση θα είναι να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

Από την άλλη, επιθετικά, να είναι αποτελεσματική στις όποιες ευκαιρίες της δοθούν στο παιχνίδι. Ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, να βρεθεί δηλαδή πίσω στο σκορ, να είναι σε θέση να βγάλει αντίδραση και να κυνηγήσει τις πιθανότητες επιτυχίας και πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ