aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δεν ανταποκρίνεται η Όρενμπουργκ, τα δεδομένα με Στρούνα

Ανόρθωση: Δεν ανταποκρίνεται η Όρενμπουργκ, τα δεδομένα με Στρούνα

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα, πολλές οι… παλιές αμαρτίες, γι’ αυτό και τρέχουν να κλείσουν «τρύπες» στην Ανόρθωση.

Η διοίκηση περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες τις εξελίξεις με τον Ρόνι Λέβι, καθώς ο Ισραηλινός παρουσιάζεται ασυμβίβαστος στην πρόταση την Ανόρθωσης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active και τον Πανίκο Θεοδοσίου, υπάρχει μια διαφορά κοντά στις 120.000 ευρώ αφού το Δ.Σ. των κυανόλευκων δίνει στον κόουτς περίπου 200.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 320.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τι ζητά ο Λέβι από την Ανόρθωση, ασυμβίβαστος ο Ισραηλινός

Όσον αφορά το κεφάλαιο Όρενμπουργκ δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά και αυτό είναι κάτι που προκαλεί μία ανησυχία, καθώς οι Ρώσοι δεν ανταποκρίνονται στην πρόταση της Ανόρθωσης, την οποία κατέθεσαν προ ημερών στο Δ.Σ. της τέως ομάδας του Ντούρις.

Στο θέμα των ανανεώσεων ο Στρούνα αναμένεται να καταθέσει αντιπρόταση ζητώντας κάτι περισσότερο μιας και οικονομικά η πρόταση της «Κυρίας» δεν είναι και τόσο καλή οικονομικά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σύντομα πρόταση στον Φύτο Κυριάκου για να παραμείνει κάτοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τρία ακόμη χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώνει για τρία χρόνια τον Μιχάλη Ιωάννου

Τέλος, σύμφωνα με χθεσινό μας ρεπορτάζ (5/4) το Δ.Σ. της «Κυρίας» τα έχει βρει σε όλα με τον Μιχάλη Ιωάννου ο οποίος ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι τεσσάρων χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ