aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Δεκάρι» θέλω, τώρα το θέλω

Ανόρθωση: «Δεκάρι» θέλω, τώρα το θέλω

Πόποβιτς ήταν και πάει για την Ανόρθωση. Ο Σλοβένος μέσος δεν θα αποκτηθεί από την ομάδα της Αμμοχώστου καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να λύσει το συμβόλαιο που διατηρεί μέχρι το 2022 με την Κρίλια Σοβέτοφ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και το διοικητικό συμβούλιο της «Κυρίας» το προσπάθησαν πολύ, έδειξαν υπομονή και περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να είναι σίγουροι πως θα κατηφορίσει για το νησί μας ή θα «ναυαγήσει» η περίπτωση του. Δυστυχώς για τον Γεωργιανό τεχνικό, επικράτησε το δεύτερο σενάριο και έτσι ο προπονητής των κυανόλευκων έστρεψε ήδη αλλού την προσοχή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από το στρατόπεδο της Ανόρθωσης, στην λίστα του Κετσπάγια υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως επιτελικοί μέσοι και εντός των επόμενων ημερών πιθανόν να προκύψει συμφωνία. Η «Κυρία» βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους δύο, ενώ ο ένας εξ αυτών έχει στα χέρια του πρόταση και από άλλη ομάδα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός των κυανόλευκων θέλει να τελειώσει… χθες με την μετεγγραφή επιτελικού μέσου γι’ αυτό και οι προσπάθειες είναι έντονες τις τελευταίες ώρες. Υπενθυμίζουμε πως στα πλείστα φιλικά για την εν λόγω θέση χρησιμοποιήθηκε ο Οκριασβίλι, ωστόσο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Ερμή (23/8) αναμένεται να πάρει θέση πίσω από τον επιθετικό ένας εκ των Τορνίκε ή Χούσμπαουερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ