aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χτυπά πόρτες για €1.000.000, έβαλε το χέρι στην τσέπη ο Κάκος

Ανόρθωση: Χτυπά πόρτες για €1.000.000, έβαλε το χέρι στην τσέπη ο Κάκος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τιτάνια προσπάθεια έχει αρχίσει προχθές η διοίκηση του σωματείου της Ανόρθωσης, στην προσπάθεια που γίνεται για να βρεθούν πόροι. Η οικονομική κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι με τις πολύ μεγάλες οφειλές που υπάρχουν. Γι’ αυτό και μεγάλο στήριγμα για τον σύλλογο της Αμμοχώστου είναι η αγάπη του κόσμου. Ειδικά η συμβολή των επιφανών φίλων της Ανόρθωσης, σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, είναι απαραίτητη και αναγκαία.

Διαβάστε επίσης: Σύλλογοι με το εκτόπισμα της Ανόρθωσης, δεν θέλουν… Παντελήδες

Ένας εξ αυτών που κλήθηκε να βοηθήσει οικονομικά και να στηρίξει τη «Μεγάλη Κυρία» είναι και ο πρώην πρόεδρός της, Σάββας Κάκος. Βλέποντας την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά έβαλε το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει. Υπάρχουν και άλλοι φίλοι της ομάδας που είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και το σωματείο στηρίζει πολλά σε αυτούς.

Διαβάστε επίσης: Η τοποθέτηση του Πουλλαΐδη στο «Goal» 

Την ίδια ώρα είναι δεδομένο ότι και τα μέλη του σωματείου θα συμβάλουν οικονομικά όσο μπορούν για να βοηθήσουν ώστε να κλείσουν οι εκκρεμότητες που επείγουν. Πρώτος στόχος είναι να καταβληθεί ένας μισθός ή μέρος του μισθού στους ποδοσφαιριστές, ώστε να νιώσουν κάπως καλύτερα και να αντιληφθούν με πράξεις τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται.

Διαβάστε επίσης: Η… τηλενουβέλα με τον Ουζόχο τέλειωσε, ποιά σίριαλ ακολουθούν;

Η Ανόρθωση επικοινώνησε και με την Cablenet, με την οποία συμφώνησε για τα τηλεοπτικά της νέας αγωνιστικής περιόδου, ζητώντας προείσπραξη του ποσού του ενός εκατομμυρίου. Από την Cablenet δείχνουν θετικοί στο να βοηθήσουν, όμως είναι άγνωστο για την ώρα πότε θα είναι σε θέση να δοθεί το ποσό αυτό. Αν θα γίνει τώρα που «καίγεται» η ομάδα ή σε μεταγενέστερο στάδιο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ώς την Παρασκευή το σωματείο θα αποφασίσει αν μπορεί να ηγηθεί ώς τον Μάρτιο, αφού πρώτα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα. Σε διαφορετική περίπτωση θα προκύψει έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ