aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χρυσοστόμου και μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό...

Ανόρθωση: Χρυσοστόμου και μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό…

Οι θέσεις των ξένων στο ρόστερ της Ανόρθωσης έχουν κλείσει με την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Ντορ Μίχα. Για να υπάρξει οποιαδήποτε άλλη προσθήκη ξένου ή κοινοτικού για τον κατάλογο α’ θα πρέπει να φύγει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ.

Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ξανανοίξει το κεφάλαιο προσθήκες ξένων μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό για την επίθεση, ηλικίας κάτω των 22 χρονών για να εγγραφεί στον κατάλογο β’, ή αν θα βρεθεί ομάδα να αγοράσει τον Νίκα Κατσαράβα και αδειάσει θέση.

Στην Ανόρθωση πιστεύουν πολύ και στις δυνατότητες του νεαρού Ανδρέα Χρυσοστόμου (19χρονος μέσος), ο οποίος ανήκει στη Σαμπντόρια και τροχοδρομείται η επιστροφή του μετά από δύο χρόνια. Υπενθυμίζουμε ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα ταξιδέψει στο νησί και ο άλλος Ισραηλινός, ο 22χρονος τερματοφύλακας Ασάφ Τζουρ.

Ο νεαρός έχει υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, αφού βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Καζακστάν την ερχόμενη Τετάρτη, τότε θα πάρει και αυτός στο αεροπλάνο για Κύπρο. Με βάση το πρωτόκολλο για το ποδόσφαιρο, ο νεαρός τερματοφύλακας θα παραμείνει σε περιορισμό για 14 μέρες, προτού ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ