aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χρωστά λεφτά και στην Μάντσεστερ Σίτι!

Ανόρθωση: Χρωστά λεφτά και στην Μάντσεστερ Σίτι!

Απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχεται η Ανόρθωση το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active, το Δ.Σ. της «Κυρίας» καλείται να δώσει άμεσα 9.000-10.000 ευρώ στην Μάντσεστερ Σίτι για την μετεγγραφή του Ράζακ Νούχου. Υπενθυμίζουμε πως ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής κατηφόρισε για το νησί μας ως δανεικός για λογαριασμό του Απόλλωνα τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Ο Τιμούρ δεν υπέγραψε και… φέρνει παίκτη στην Ανόρθωση

Ένα μήνα αργότερα, μετεγγράφηκε στην Ανόρθωση και παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο Νούχου με τη φανέλα των κυανόλευκων κατέγραψε 53 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, ενώ πέτυχε ένα γκολ. Έτσι, η μετεγγραφή του εν λόγω παίκτη, είναι απλήρωτη εδώ και 5 χρόνια. Όπως λέχθηκε στον ACTIVE το συγκεκριμένο ποσό θα πληρωθεί σύντομα από τη νέα διοίκηση.

Διαβάστε επίσης: Φελγκέιρας στο Goal: «Έβλαψαν την καριέρα μου, για να δούμε τη ΦΙΦΑ…»

Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας και οι συνεργάτες του καλούνται να… πληρώσουν αμαρτίες παλαιότερων διοικήσεων, καθώς πρέπει να καλύψουν χρέος προς: Λέβι, Αρούς, Όρενμπουργκ και Φιλγκέιρας. Το ποσό που πρέπει να συμπληρωθεί είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο καμία από τις πιο πάνω υποθέσεις δεν εμπίπτει στα κριτήρια Μαρτίου 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ