aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χωρίς σπατάλες για την επιτυχία

Ανόρθωση: Χωρίς σπατάλες για την επιτυχία

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η προχθεσινή γενική συνέλευση της εταιρείας, διατράνωσε τη θέληση και τη δίψα των στελεχών της Ανόρθωσης για συνέχιση της πρωταγωνιστικής διαδρομής. Επιβεβαιώθηκε ότι τα όποια εμπόδια, ξεπερνιούνται με μεθοδική δουλειά και κυρίως την οικονομική συνεισφορά του μεγαλομετόχου, Χρίστου Πουλλαΐδη.

Η ανάλυση των δεδομένων της λήξασας περιόδου και γενικότερα ολόκληρου του 2019 μέσω των οικονομικών καταστάσεων, σε συνδυασμό με την παρουσίαση του προϋπολογισμού της σεζόν 2020-21, καταδεικνύει -χωρίς αμφιβολία- ότι η οικογένεια Πουλλαΐδη βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Με στόχο, η ομάδα της Αμμοχώστου να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε τον Μάρτιο, να διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους και να έχει αξιοπρόσεκτη παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Επιβεβαιώθηκε, επίσης, ότι χωρίς διοικητικά «πειράματα» και σπατάλες που αγγίζουν τα όρια της κακοδιαχείρισης των οικονομικών κονδυλίων (στοιχεία που εμφανίστηκαν στη διοίκηση Ανδρέα Παντελή και των συνεργατών του), η Ανόρθωση έχει και τους ανθρώπους και τη δυναμική να ορθοποδήσει οικονομικά. Με μια καλή πορεία στην Ευρώπη, μάλιστα, μπορεί να πρωταγωνιστεί χωρίς να μετρά ζημιές στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα νέα αποκτήματα στο μικροσκόπιο της στατιστικής

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η Ανόρθωση έχει ετήσια έσοδα γύρω στα 5 εκατ. ευρώ που μπορούν να «τρέξουν» προϋπολογισμούς με μισθολόγιο παικτών 3,5 εκατ. ευρώ περίπου, όπως θα είναι αυτό της νέας περιόδου και αποφασίστηκε από κοινού με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι οπαδοί της «Κυρίας» εκτιμούν τη δουλειά που γίνεται τόσο στη διοίκηση της εταιρείας όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αισιοδοξούν ότι η νέα σεζόν θα έχει πολύ πιο όμορφη κατάληξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ