aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χωρίς Οκριασβίλι, αλλά με 2.000 κόσμο

Ανόρθωση: Χωρίς Οκριασβίλι, αλλά με 2.000 κόσμο

Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Τορνίκε Οκριασβίλι από το παιχνίδι με τη Δόξα. Αυτό σημαίνει ότι, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο Σαντίκ ακολούθησε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, όμως έμεινε εκτός από τις ασκήσεις που περιελάμβαναν τελειώματα φάσεων. Αυτό πιθανό να έχει γίνει περισσότερο για προληπτικούς λόγους αφού στην ομάδα της Αμμοχώστου θεωρούν δεδομένη την παρουσία του στην αποστολή του αγώνα με τη Δόξα. Έτσι, επί της ουσίας μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Οκριασβίλι.

Σχετικά με τον κόσμο, στην Ανόρθωση περιμένουν να έχουν μαζική στήριξη από τους φίλους τους σε ένα ακόμη παιχνίδι. Μπορεί η αναμέτρηση με τη Δόξα να είναι εκτός έδρας αλλά αναμένονται περίπου 2.000 φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, για να τους στηρίξουν την προσπάθεια τους για νίκη. Με λίγα λόγια, ο κόσμος της ομάδας θα κάνει έδρα του το Μακάρειο, με στόχο το τρίποντο και την παραμονή της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα από τις 17:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ