aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χωρίς εννέα συνεχίζονται οι προπονήσεις της

Ανόρθωση: Χωρίς εννέα συνεχίζονται οι προπονήσεις της

Χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές συνεχίζονται οι προπονήσεις της Ανόρθωσης στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς», με εννέα (9) παίκτες στο σύνολο να έχουν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Η ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της «Κυρίας»:

Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Χριστοφή και Κωστάκης Αρτυματάς κλήθηκαν για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας. Αρχή θα γίνει με το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τσεχία την Τετάρτη (19:00), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο εκτός έδρας αγώνες απέναντι σε Λουξεμβούργο (10/10) και Αζερμπαϊτζάν (13/10) για το Nations League. Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού βρίσκεται και ο Μιχάλης Ιωάννου, ο οποίος ως γνωστό αγωνίζεται ως δανεικός στην Ρόντα (Ολλανδία).

Στις κλήσεις του Σάββα Δαμιανού, ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων βρίσκονται οι Δανιήλ Παρούτης, Κώστας Πηλέας και Παύλος Κορρέα. Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 η Εθνική Ελπίδων θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λευκορωσία στις 9 Οκτωβρίου (18:00) και αμέσως μετά την Ολλανδία στο ΑΕΚ Αρένα στις 13 Οκτωβρίου.

Κλήση για το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα πήραν και οι Κβιλιτάια, Λόρια, Οκριασβίλι και Νταουσβίλι, με την Εθνική Γεωργίας να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Λευκορωσία, την Τετάρτη, στο πλαίσιο του ημιτελικού αγώνα των μπαράζ για πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Σε περίπτωση πρόκρισης, τότε θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του Νοεμβρίου, με τον τελικό νικητή να κερδίζει θέση στο επερχόμενο Euro.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κλήση της Γεωργίας είναι και ο Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Ανόρθωση στη Λεχ Πόζναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ