aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χωρίς άγχος, αλλά με κίνητρα

Ανόρθωση: Χωρίς άγχος, αλλά με κίνητρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στο σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, γι’ αυτό και χωρίς άγχος και πίεση θα ψάξουν τη νίκη. Για το γόητρο αλλά και την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και ιδιαίτερα στον θεσμό του Κυπέλλου. Παράλληλα με μια επιτυχία σήμερα θα δώσουν χαρά στον κόσμο τους, θέλοντας να τον κρατήσουν κοντά στην ομάδα.

Η τεχνική ηγεσία είδε χθες τον Αγιλάρ να ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Φύτος Κυριάκου, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Οικονομίδης. Μετά από καιρό ο Καρλίτος προπονήθηκε και είναι στην αποστολή αλλά φαντάζει δύσκολο να είναι στην ενδεκάδα.

Ο Ρόνι Λέβι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση το προηγούμενο ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, στα δυο άκρα της άμυνας οι Γκάμπριελ – Σάντος και κεντρικοί αμυντικό δίδυμο οι Ερέρο και Καλδερόν. Αν προλάβει τη θέση του τελευταίυ θα πάρει ο Αγιλάρ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βίκτορ, Μίτροβιτς και Σιβού, στα άκρα της επίθεσης οι Ράγιος και Ολιβέιρα και στην κορυφή ο Άλβες, με τον Καμπρέρα να έχει τις δικές του πιθανότητες.

Εξάλλου, η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Φιλίπε Ολιβέιρα για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με τις δυο πλευρές να είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Πρόθεση για ανανέωση του συμβολαίου του υπάρχει και για τον Μίτροβιτς. Αρχές Απριλίου αναμένονται εξελίξεις με ποδοσφαιριστές που λήγει το συμβόλαιό τους και υπάρχει επιθυμία για διατήρησή τους στο ρόστερ. Ακόμη, διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν μια λίστα με Κύπριους ποδοσφαιριστές, υποψήφιους για ένταξή τους στην ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ