aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χάραξε τη γραμμή (του) ο Χαμπουλλάς για το θέμα του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Χάραξε τη γραμμή (του) ο Χαμπουλλάς για το θέμα του Κετσπάγια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Συμφώνησαν ότι… διαφωνούν Ανόρθωση και Τιμούρ Κετσπάγια για το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου και συνεννοήθηκαν ότι θα αφήσουν στην άκρη το συγκεκριμένο ζήτημα ώστε να επικεντρωθούν όλοι στον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από την χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρόεδρου της Ανόρθωσης στη εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς χάραξε την γραμμή του στο κεφάλαιο Κετσπάγια εκδηλώνοντας την προσωπική του επιθυμία να παραμείνει ο Γεωργιανός προπονητής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και δεν δίστασε να πει ότι εύχεται οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

«Επειδή εμείς επιθυμούμε την παρουσία του, εγώ προσωπικά επιθυμώ την παραμονή του. Η ευχή μου είναι επιστρέψουν πίσω οι χαρές και ασφαλέστατα να συνεχίσουμε μαζί για τα επόμενα χρόνια», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Βέβαια για να γίνει η επιθυμία (του Ευγένιου Χαμπουλλά) πράξη χρειάζονται πολύ περισσότερα από μία ευχή. Aπό την στιγμή που υπάρχει παραδοχή ότι στις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει κατάληξη επιβεβαιώνεται ότι προκύπτει διαφορά. Πληροφορίες που κατέγραψε προ ημερών το «Goal» αναφέρουν ότι το οικονομικό χάσμα δεν είναι ευκαταφρόνητο, αφού φτάνει τις 100.000 ευρώ.

«Δεν είναι μία τυπική συμφωνία με κάποια νούμερα. Είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό. Θέλουμε να συζητήσουμε όλες τις πτυχές που αφορούν τη συνεργασία μας. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο», σημείωσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης και ξεκαθάρισε ότι το μέλλον της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα εξαρτηθεί από την πορεία της «Κυρίας» στο κύπελλο.

Εφόσον οι δύο πλευρές, Ανόρθωση και Κετσπάγια τηρήσουν τη συμφωνία τους, όπως δημοσιοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, δεν θα γίνει ξανά δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος έως το τέλος της σεζόν. Τότε θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και για να προκύψει ανανέωση συμβολαίου θα πρέπει πέραν του Ευγένιου Χαμπουλλά να το επιθυμούν όλα τα μέρη και να το δείξουν εμπράκτως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ