aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χάλασε του Μπίσκαν, ο Στρέπελ προ των πυλών

Ανόρθωση: Χάλασε του Μπίσκαν, ο Στρέπελ προ των πυλών

Δεν θα αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης ο Ιγκόρ Μπίσκαν, με τη διοίκηση της «Κυρίας» να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Ολλανδό Γιούργκεν Στρέπελ.

Υπενθυμίζουμε πως δημοσιεύματα από την Κροατία (πατήστε εδώ) έκαναν λόγο για συμφωνία του Μπίσκαν με την Ριέκα, ωστόσο στην ανακοίνωση των κυανόλευκων ο εν λόγω προπονητής ανέφερε στο Δ.Σ. της Ανόρθωσης πως δεν μπορεί να αναλάβει την ομάδα λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Αναλυτικά: Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης ενημερώθηκε χθες το απόγευμα, για ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε στον Ιγκόρ Μπίσκαν – με τον οποίο η ομάδα μας διατηρει υπογεγραμμένο συμφωνητικό εργοδότησης – και τον εμποδίζει από το να έρθει άμεσα στην Κύπρο.

Ο Μπίσκαν ζήτησε παράταση στην προγραμματισμένη του για σήμερα άφιξη, κάτι το οποίο, δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό εκ μέρους μας.

Κατόπιν τούτου, προχωρούμε άμεσα σε αξιολόγηση άλλων λύσεων για τη θέση του προπονητή. Επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Ολλανδός προπονητής Γιούγκερ Στρέπελ, με τον οποίο οι επαφές είναι σε εξέλιξη στο εξωτερικό, όπου βρίσκεται και ο Πρόεδρος. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προκύψει συμφωνία, για την οποία θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ