aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μπήκε άνω τελεία με Κετσπάγια

Ανόρθωση: Μπήκε άνω τελεία με Κετσπάγια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στον πάγο μέχρι το τέλος της σεζόν αποφάσισαν Ανόρθωση και Τιμούρ Κετσπάγια να αφήσουν το μέλλον της συνεργασίας. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» Ευγένιος Χαμπουλλάς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet.

Παραδέχθηκε ότι έγιναν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές χωρίς όμως να υπάρχει κατάληξη, μεταφέροντας την κοινή απόφαση να αφήσουν στην άκρη το θέμα του συμβολαίου ώστε να επικεντρωθούν στον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου που εξασφαλίζει αυτόματα και ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Ως διοίκηση είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το προνοητικό επιτελείο. Έχουμε ανοίξει το κεφάλαιο επέκτασης της συνεργασίας. Δεν υπάρχει ακόμα κατάληξη, αλλά για την ώρα επειδή μπαίνουμε σε μία σημαντική αγωνιστική περίοδο ενόψει και των ημιτελικών κυπέλλου έχω έρθει σε συνεννόηση με τον ίδιο ότι αυτό το θέμα θα το δούμε όταν θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι ότι αυτή την στιγμή το πρώτο μας μέλημα είναι η συμπόρευση για να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου», ήταν η απάντηση της διοίκησης στο θέμα που διχάζει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα τους φίλους της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης:
Ανόρθωση: Στον «πάγο» και οι οκτώ

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς χάραξε δική του γραμμή στο κεφάλαιο Κετσπάγια εκδηλώνοντας προσωπική επιθυμία να παραμείνει ο Γεωργιανός στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Βέβαια για να γίνει η επιθυμία του πράξη χρειάζονται πολύ περισσότερα από μία ευχή. Όπως προ ημερών έγραψε το «Goal» η οικονομική διαφορά ανέρχεται στις 100.000 ευρώ, οι προθέσεις του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη δεν έχουν ξεκαθαρίσει και κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για την κατάληξη της υπόθεσης. Διοίκηση και Κετσπάγια βάζουν άνω τελεία στο θέμα του συμβολαίου και συμπορεύονται με κοινό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Μετά από 13 χρόνια ξηρασίας θα επουλωθούν αρκετές πληγές εάν η σεζόν κλείσει με ένα τρόπαιο και στην «Κυρία» γνωρίζουν πως οι αντιπαραθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις πολύ πιθανόν ν’ αποτελέσουν τροχοπέδη στην προσπάθεια της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Άσχημα μαντάτα για τον Γκαλίτσιο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ