aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Bάζει τα γάντια της νίκης ο Δημητρίου

Aνόρθωση: Bάζει τα γάντια της νίκης ο Δημητρίου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρόβλημα τραυματισμού του Ιβάν Βάργκιτς αναγκάζει τον Γιούργκεν Στρέπελ να κοιτάξει τις εναλλακτικές λύσεις που έχει για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί προσαγωγό και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ. Με αυτά τα δεδομένα, η τεχνική ηγεσία είναι υποχρεωμένη να προετοιμάσει κατάλληλα την εναλλακτική λύση που έχει στον πάγκο και δεν είναι άλλη από τον νεαρό Δημήτρη Δημητρίου.

Ο 19χρονος Κύπριος είχε πάρει την ευκαιρία του στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν ο Φελγκέιρας είχε τραυματιστεί απέναντι στη Δόξα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Τότε κλήθηκε εσπευσμένα να πάρει θέση βασικού και παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε, τα πήγε εξαιρετικά. Ήταν σταθερότατος και όποτε χρειάστηκε έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Από εκείνο το παιχνίδι και έπειτα δεν του δόθηκε ξανά η ευκαιρία να παίξει, μιας και είχε αποκτηθεί ο Βάργκιτς και με το που ήρθε πήρε θέση βασικού. Απέναντι στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό, αν δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Κροάτης τερματοφύλακας, ο Δημητρίου να χρησιμοποιηθεί για δεύτερη φορά. Έτσι, στην Ανόρθωση καλούνται να τον προετοιμάσουν κατάλληλα για να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας. Άλλωστε, ο Δημητρίου ήταν στο τέρμα στο μοναδικό παιχνίδι πρωταθλήματος που κέρδισε φέτος η Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έδειξαν τα «δόντια» στον Παντελή για πρώτη φορά

Άλλο πρόβλημα τραυματισμού δεν προκύπτει τη δεδομένη στιγμή στην Ανόρθωση, πέρα από τη δεδομένη απουσία του Ιγκιεμπόρ, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Κάτσαρ, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί για πρώτη φορά και ο Λαβόρδε. Όλοι περιμένουν πολλά από τον Κολομβιανό, μιας και είναι παίκτης ο οποίος, όταν βρει ρυθμό και φτάσει στα επίπεδα που μπορεί, είναι σε θέση να δώσει λύσεις και να βοηθήσει τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα. Δύο στοιχεία τα οποία λείπουν από την Ανόρθωση μέχρι στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ