aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Bασικός εξ ανάγκης ή από επιλογή;

Ανόρθωση: Bασικός εξ ανάγκης ή από επιλογή;

Με «δεμένα» τα χέρια θα πάρει ο Τιμούρ Κετσπάγια την απόφαση για τον επιθετικό που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι του Σαββάτου (12/9) με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  

Ο Νίκα Κατσαράβα είναι στην Πολωνία για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Λεχ Πόζναν. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι. Ο Γεωργιανός τεχνικός θέλοντας και μη θα ρίξει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τον Μιχάλη Μανιά, αφού πέραν του Ελλαδίτη διαθέσιμη επιλογή είναι μόνο ο Δημήτρης Χριστοφή. Τόσο ο Κύπριος μεσοεπιθετικός όσο και ο Οκριασβίλι όσες φορές χρησιμοποιήθηκαν στη θέση του φουνταριστού δεν «έθελξαν» με την απόδοσή τους, χώρια που η Ανόρθωση χάνει από τη δυναμική της καθώς προσφέρουν πολύ περισσότερα στη «φυσική» τους θέση, στα άκρα της επίθεσης.

Ο Μανιάς έπαιξε ως αλλαγή στα παιχνίδια με Ερμή και Πάφος FC και όχι μόνο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά στον αγώνα της πρεμιέρας είχε συμμετοχή στο τρίτο τέρμα της «Κυρίας», ενώ στο «Στέλιος Κυριακίδης» κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η προσφυγική ομάδα πήρε το «διπλό».

Διαβάστε επίσης: Η μετεγγραφή Κατσαράβα στην Σεν Τρουτέν που χάλασε λόγω κορωνοϊού

Η μία όψη του νομίσματος λέει πως ο Μανιάς θα παίξει βασικός γιατί δεν υπάρχει ανταγωνιστής, όμως η άλλη, που μάλλον λέει την αλήθεια, είναι πως έτσι και αλλιώς είχε έρθει η ώρα του Ελλαδίτη επιθετικού να πάρει φανέλα βασικού. Άλλωστε, ο Κατσαράβα δεν είχε καταφέρει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων να αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Διαβάστε επίσης: Ξανανοίγει τα… δεφτέρια του ο Τιμούρ, οι Γεωργιανοί έγραφαν για τον Κβιλιτάια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ