aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ας μην τρέφουμε αυταπάτες...

Ανόρθωση: Ας μην τρέφουμε αυταπάτες…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

(ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ)

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Η νίκη της Ανόρθωσης με το ισχνό 2-1 αφήνει χαραμάδα αισιοδοξίας και στην αντίπαλό της. Άλλωστε είναι φυσιολογικό να υπάρχει μεγάλη επιθυμία για πρόκριση και αυτό το δηλώνει και στην ιστοσελίδα  «VIP Sport» ο Εγκλεντίν Γκιονί. Ο κεντρικός αμυντικός της Λάτσι επαίνεσε την Ανόρθωση για την ποιότητά της ωστόσο, σημείωσε: «Όπως γνωρίζαμε, η Ανόρθωση έδειξε ότι είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα. Με το σε βάρος μας σκορ, έχουμε καλή ευκαιρία να προκριθούμε και στον επαναληπτικό θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω πως όλα είναι ανοικτά. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε περισσότερη τύχη και να πετύχουμε το θαύμα».

Στήριγμα της Ανόρθωσης στο αυριανό παιχνίδι θα είναι οι ποδοσφαιριστές προσωπικότητες που έχει. Ποδοσφαιριστές όπως ο Πράνιτς, ο Σίντελφελντ, ο Βίκτορ, ο Ράγιος  κ.λπ. είναι σε θέση να κρατήσουν ψηλά την απόδοση της ομάδας τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή της έτσι ώστε να μη δώσει δικαιώματα στους αντίπαλους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ