aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αρχή με τεστ για δύο και στον πάγκο ο Κατσιαράβα

Ανόρθωση: Αρχή με τεστ για δύο και στον πάγκο ο Κατσιαράβα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το απόγευμα βάζει τελικά μπρος η Ανόρθωση, μιας και χθες αποφασίστηκε να πάρει παράταση μία μέρα η έναρξη των προπονήσεων. Οπότε, σήμερα οι παίκτες του Ρόνι Λέβι ξεκινούν την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, με πρώτο στόχο να είναι πανέτοιμοι ενόψει του πρώτου αγώνα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Κύριος στο ραντεβού του ο Μικελτάντζε

Σύντομα, η ομάδα της Αμμοχώστου θα μάθει και τον πρώτο ευρωπαϊκό αντίπαλο. Την άλλη Τρίτη, βλέπετε, θα γίνει η κλήρωση όπου θα βγουν οι αντίπαλοι για τον 1ο και τον 2ο προκριματικό γύρο. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά της παιχνίδια θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών, μιας και κουβαλά τιμωρία.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική επίδοση από ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα και «μπαμ» στην Ευρώπη

Σήμερα, λοιπόν, στην «Κυρία» αφήνουν τις διακοπές, πιάνοντας εκ νέου δουλειά. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή, ισχυρή και απαιτητική ομάδα, η οποία θα είναι σε θέση να κάνει άλλο ένα βήμα προς τα μπροστά. Η τρίτη θέση και η έξοδος στην Ευρώπη τη λήξασα σεζόν αποτέλεσε επιτυχία. Αλλά στην ομάδα, επιδιώκουν να θέσουν τις βάσεις έτσι ώστε να βελτιώνεται το σύνολο χρόνο με το χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Οι εξτρέμ και τα οικονομικά «μπορώ» της Ανόρθωσης

Στην έναρξη της προετοιμασίας θα παρουσιαστεί και ο Νικόλας Εγγλέζου. Ο Νίκα Κατσιαράβα δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα προπονήσεων αυτής της εβδομάδας καθώς η Ανόρθωση δεν έχει ακόμη πάρει άδεια από την Κορόνα Κιέλτσε για να συμμετάσχει ο παίκτης στις προπονήσεις. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πολωνική ομάδα έως το τέλος του μήνα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έχει στο περίμενε τον Μπεν Αρούς

Δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο «Αντώνης Καράς» για να δοκιμαστούν και αν ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν. Ο λόγος για τον 20χρονο Γεωργιανό επιθετικό Μπέκα Μικελτάντζε. Το 2017 φόρεσε τη φανέλα της ΝτιναμόΤιφλίδας και είχε σκοράρει 15 τέρματα σε 35 παιχνίδια, ενώ το 2018 ανήκε στη Ρουστάβι όπου σε 13 ματς σκόραρε 3 γκολ. Είναι παίκτης με προοπτική και αν ο Λέβι κρίνει ότι έχει τα φόντα να βοηθήσει, τότε θα αποκτηθεί.

Διαβάστε επίσης: Η αμφίεση του Σιεού και της παρέας του (pics)

Από δοκιμαστικά θα περάσει και ο 20χρονος τερματοφύλακας Χαράλαμπος Κυριακίδης, ο οποίος ανήκε στην Πάφο. Πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο μηνίσκο. Όσοι τον έχουν δει αγωνιζόμενο, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Θα περάσει από το μικροσκόπιο του Λέβι. Η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία κάνουν κι άλλες ενέργειες για την ενίσχυση της ομάδας. Υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ακραίο επιθετικό, οπότε αναμένονται εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ