aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Απόρησε και ο Κετσπάγια που έχει μάτια ανοικτά για φορ

Ανόρθωση: Απόρησε και ο Κετσπάγια που έχει μάτια ανοικτά για φορ

Την απόκτηση δύο μέσων περιλαμβάνει το αρχικό πλάνο του μετεγγραφικού σχεδιασμού της Ανόρθωσης. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τις συμφωνίες με τους Ελουντού (δεξιός εξτρέμ), Κορέια (αριστερός μπακ) και Αμπαρτζουμιάν (δεξιός μπακ) επικεντρώθηκε στις προσθήκες δύο μέσων. Ενός δημιουργικού χαφ, «οκταριού» κατά την ποδοσφαιρική διάλεκτο και ενός επιτελικού μέσου ως αντί-Ράγιος.

Πάντως, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν αναζητά το «δεκάρι» παλιάς κοπής, τέτοιος ήταν ο Ράγιος, αλλά έναν πιο ευέλικτο ποδοσφαιριστή που να έχει την ικανότητα στο κάθετο παιχνίδι και να μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Στόχος του Κετσπάγια είναι να βρεθούν οι εκλεκτοί μέχρι τις 22 Ιουνίου, όταν η «Κυρία» θα βάλει μπρος τις μηχανές για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Προς το παρόν δεν προκύπτει… φως στο τούνελ, αφού ακόμα ο 50χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του είναι στο στάδιο της αξιολόγησης ποδοσφαιριστών.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην γραμμή κρούσης η Ανόρθωση δεν αδιαφορεί. Τουναντίον, η τεχνική ηγεσία έχει τα μάτια στραμμένα στην «αγορά» και σε περίπτωση που βρεθεί περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα ικανοποιήσει τον Κετσπάγια δεν αποκλείεται να δώσει εντολή απόκτησής του ακόμα και στο ενδεχόμενο που δεν προκύψει αποχώρηση ενός εκ των Κατσαράβα ή Ντούρις. Άλλωστε, μπορεί να γράφτηκαν και να λέχθηκαν πολλά κατά καιρούς τόσο στον Τύπο της Γεωργίας όσο και της Σλοβακίας για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τους δύο παίκτες της Ανόρθωσης, αλλά ουδέποτε υπήρξε υπαρκτό ενδιαφέρον με επίσημη πρόταση.

Πάντως, το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού Tζέιμς Αντενί που συνδέθηκε μέσω δημοσιευμάτων στο Αζερμπαϊτζάν με την ομάδα της Αμμοχώστου έκανε τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του να απορούν. Ο 27χρονος φορ που ανήκει στην Καμπάλα και παίζει δανεικός στην Χάποελ Κιριάτ Σιμόνα όχι μόνο δεν απασχολεί την Ανόρθωση, αλλά ούτε καν έχει προταθεί από κάποιον μάνατζερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ