aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Απομακρύνεται ο Γκέντσογλου, πάει για άλλες δύο μετεγγραφές

Ανόρθωση: Απομακρύνεται ο Γκέντσογλου, πάει για άλλες δύο μετεγγραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Προς οριστικό ναυάγιο οδηγείται η περίπτωση απόκτησης του Σάββα Γκέντσογλου από την Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης δεν έχει καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη αρχίσει να βλέπει άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη θέση στη μεσαία γραμμή.

Πρόθεση του προπονητή της Ανόρθωσης είναι να προχωρήσει σε ενίσχυση με άλλο παίκτη και ήδη άρχισε η προσπάθεια για να εντοπιστεί η καλύτερη δυνατή επιλογή μία βδομάδα πριν να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο. Αν ο Γκέντσογλου μείνει ελεύθερος μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα και δεν έχει καταλήξει σε άλλη λύση ο Κετσπάγια ίσως καταλήξει στον Ελλαδίτη.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Μετεγγραφή τίτλου με… υπογραφή Κετσπάγια και Κικλάντζε

Για την ώρα αξιολογεί άλλες περιπτώσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης και ποδοσφαιριστή κάτω των 22 από την Ανόρθωση αλλά όχι για τη μεσαία γραμμή. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να γίνουν τρεις κινήσεις ενίσχυσης για την Ανόρθωση με στόχο να αυξηθούν οι ποιοτικές επιλογές αλλά και το βάθος της ομάδας. Ο μαραθώνιος είναι στα μέσα του και ο Κετσπάγια θέλει να έχει όσο γίνεται περισσότερες επιλογές στη διάθεση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ