aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αποφασίστηκε… το δεξί χέρι του Τιμούρ

Ανόρθωση: Αποφασίστηκε… το δεξί χέρι του Τιμούρ

Διπλή συνεδρία είχε χθες η Ανόρθωση. Αρχικά συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και ακολούθως το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, τα οποία εξέτασαν όλα τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνον. Ένα εξ αυτών είναι και ο καταρτισμός του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει» όλες οι θέσεις, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχουν συμπληρωθεί οι περισσότερες. Πρόεδρος ως γνωστόν έχει αναλάβει ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, ενώ μέλη του συμβουλίου θα είναι μεταξύ άλλων οι Μάριος Μιχαήλ, Γιάννος Κωνσταντίνου, Αντρέας Αντρέου και Παναγιώτης Σαλαφώρης. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνου αναμένεται να αναλάβει υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα είναι το… δεξί χέρι του Κετσπάγια στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Χαμπουλλάς: «Ναι, ο Σάββας Κάκος έχει δηλώσει παρών»

Οι προσπάθειες σχετικά με το οικονομικό συνεχίζονται. Εκτιμάται ότι πριν το παιχνίδι με τη Δόξα οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν χρήμα και θα κλείσει μέρος των εκκρεμοτήτων που έχει η διοίκηση έναντι των παικτών. Καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες και ίσως μέχρι αύριο να μπει χρήμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ