aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αποφάσισαν για τον Μανθάτη, πριν τον Μανθάτη

Ανόρθωση: Αποφάσισαν για τον Μανθάτη, πριν τον Μανθάτη

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για το μέλλον του Γιώργου Μανθάτη. Κάποιοι, μάλιστα το προχώρησαν και ένα βήμα παραπάνω σημειώνοντας πως έχει ήδη αποφασιστεί ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός της καριέρας του και αυτός είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Οι φιλικές σχέσεις των κιτρινόμαυρων και ιδίως του μεγαλομετόχου Θεόδωρου Καρυπίδη με τον Ολυμπιακό είναι γνωστές και οι φήμες λένε ότι ο Άρης κοιτάζει «ζεστά» από τώρα την περίπτωση του Μανθάτη η οποία αξιολογείται ως πολύ καλή και οικονομικά συμφέρουσα.

Μέχρι και η εφημερίδα «Φως των Σπορ» έγραψε ότι είναι δεδομένο πως ο 23χρονος εξτρέμ δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Ανόρθωση. «Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο Μανθάτης δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Ανόρθωση, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του. Μία τέτοια φήμη θέλει τον Άρη να ασχολείται με τον Έλληνα εξτρέμ», ήταν η σχετική αναφορά.

Πάντως, ο Μανθάτης προ ημερών δήλωσε άγνοια για τα περί Άρη μιλώντας σε ραδιόφωνο στην Ελλάδα. «Δεν είχα κάνει επαφές με στόχο να έρθω στον Αρη, δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό .Εμένα το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάϊο και με τον Ολυμπιακό έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Ανόρθωση και μου αρέσει ιδιαίτερα το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Πρώτα θα πρέπει να μιλήσω με τον Ολυμπιακό και μετά να αποφασίσω», είχε πει ακριβώς μία βδομάδα προηγουμένως στις 11 Απριλίου ο Γιώργος Μανθάτης.

Άλλαξε τόσο πολύ το σκηνικό σε εφτά μέρες; Χλωμό. Μας κρύβει την αλήθεια ο Ελλαδίτης εξτρέμ; Δεν μας έχει δείξει τέτοιο πρόσωπο στον σχεδόν ένα χρόνο παρουσίας του στην Κύπρο. Στον Ολυμπιακό «μαγειρεύουν» το μέλλον του πριν από αυτόν; Ίσως…

Πάντως ο Μανθάτης θα είναι στην Ανόρθωση τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το κυπριακό πρωτάθλημα. Έστω και αν ο δανεισμός του λήγει τέλος Μαΐου, με βάση τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ οι δανεικοί θα παραμείνουν στις ομάδες που αγωνίζονται στην τρέχουσα σεζόν για όσο χρειαστεί έως ότου τελειώσουν τα πρωταθλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ