aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Από το πλην 3 στο πλην 12!

Ανόρθωση: Από το πλην 3 στο πλην 12!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δύο ισοπαλίες και τρεις σερί ήττες είναι ο απολογισμός της Ανόρθωσης στα ματς του α’ γύρου των πλέι οφ. Η προβληματική εικόνα και η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα της Αμμοχώστου να κάνει πισωγύρισμα στην προσπάθειά της για διασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος.

Οι τρεις βαθμοί που τη χώριζαν από την 3η θέση εκτοξεύθηκαν στους 12 μέσα σε πέντε αγώνες. Παράλληλα, η διαφορά των 10 βαθμών από την 5η ΑΕΚ μειώθηκε στους 6 και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθεί και η 4η θέση, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό και για την Ανόρθωση η σανίδα σωτηρίας τη σεζόν είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Για να υλοποιηθεί ο στόχος, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ στην ημιτελική φάση. Εκεί εστιάζεται η προσοχή της ομάδας του Κετσπάγια.

Πριν από το πρώτο ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να δώσει αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ποια η σημασία του; Πρωτίστως για να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι για την 4η θέση. Την ίδια ώρα θα δώσει τη δυνατότητα προετοιμασίας από κάθε άποψη για το πρώτο και σημαντικό ματς κυπέλλου, την ερχόμενη Τετάρτη.

Η ηρεμία αποτελεί το «κλειδί» για την Ανόρθωση εάν θέλει να υλοποιήσει τον στόχο της, πρόκριση στον τελικό κυπέλλου και «κλείδωμα» της 4ης θέσης. Γιατί, δεν φτάνει που τα τελευταία αποτελέσματα ήταν αρνητικά, καπάκι ήρθαν και οι δηλώσεις του Κετσπάγια που έκαναν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ