aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Από τη μία «σφαλιάρα» στην άλλη εντός κι εκτός γηπέδου

Ανόρθωση: Από τη μία «σφαλιάρα» στην άλλη εντός κι εκτός γηπέδου

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Άσχημα, πολύ άσχημα μπήκε το 2019 για την Ανόρθωση η οποία διανύει δύσκολες μέρες σε όλα τα επίπεδα. Στις 5 Ιανουαρίου άρχισε -ξανά- η μουρμούρα όταν εξήλθε ισόπαλη με την Αλκή (0-0) στο «Αντ. Παπαδόπουλος», ενώ μια εβδομάδα αργότερα γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 0-4. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα με 3-2 από την ΕΝΠ για τον θεσμό του κυπέλλου.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης «βράζει» με όλα αυτά που βλέπει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, και… εξαπολύει πυρά τόσο προς τους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο όσο και στην διοίκηση της ομάδας. Εξωαγωνιστικά, το θέμα Ντούρις πήρε… επικίνδυνες διαστάσεις καθώς η Όρενμπουργκ έστειλε τελεσίγραφο και ο Ανδρεάς Παντελή με τους συνεργάτες του καλούνται να βρουν τα χρήματα ώστε να μην προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα της Αμμοχώστου. Που μυαλό να παίξεις μπάλα;

Η κλισέ ατάκα «οι ποδοσφαιριστές να κοιτάνε την μπάλα» δεν συμβαίνει στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, οι οποίοι στον αγωνιστικό χώρο μοιάζουν ανήμποροι να υπερασπιστούν τη φανέλα που φοράνε. Η βαριά ήττα από την ομάδα της πρωτεύουσας αλλά και το γεγονός πως οι «βυσσινί» πέτυχαν δύο γκολ και ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα εκτός έδρας, μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει στους κυανόλευκους.

Μέσα σε όλα αυτά, «τρίζει» και η καρέκλα του Γιούρχεν Στρέπελ ο οποίος δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Προφανώς και θα συζητήσει με την διοίκηση της «Κυρίας» ώστε να βρεθούν οι λύσεις, ωστόσο το Δ.Σ. έχει πολλά ανοικτά μέτωπα ενώπιον του. Και αυτό, μόνο ασφάλεια δεν προσφέρει στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σαφώς και έχουν μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ