Τα νεότερα σχετικά με τον τραυματισμό του Γεβχέν Σελίν περιμένουν στην Ανόρθωση. Ο Ουκρανός αμυντικός αποχώρησε στο 16’ της φιλικής αναμέτρησης με την Ομόνοια, καθώς σε μία ανύποπτη φάση ένιωσε ενοχλήσεις και χωλαίνοντας έφυγε για τα αποδυτήρια. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί τη Δευτέρα (12/8) με τον Τιμούρ Κετσπάγια να περιμένει να δει κατά πόσο θα χάσει για αρκετές μέρες τον ποδοσφαιριστή.
Θλάση υπέστη ο Γκιόργκι Λόρια και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα χάσει τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια την εστία της «Κυρίας» υπερασπίστηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε αρκετά καλή εμφάνιση και έδειξε ετοιμότητα.
Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!
Νοκ – άουτ τέθηκε και ο Μάριος Στυλιανού, ο οποίος στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν θα βιαστούν ώστε να μην τον επιβαρύνουν.














