aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Από Χειμώνα… Καλοκαίρι για Μίχα, με τη ρήτρα των €100.000

Ανόρθωση: Από Χειμώνα… Καλοκαίρι για Μίχα, με τη ρήτρα των €100.000

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για ενδιαφέρον της Χάποελ Μπερ Σεβά να αποκτήσει τον Ντορ Μίχα. Σύσσωμος ο ηλεκτρονικός Τύπος στη γειτονική χώρα κάνει αναφορά στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης με τις τελευταίες πληροφορίες να σημειώνουν ότι η ισραηλινή ομάδα θα κάνει κίνηση απόκτησής του το Καλοκαίρι και όχι τώρα.

Η μετεγγραφική περίοδος στο Ισραήλ ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ η απόφαση της Μπερ Σεβά είναι να καλύψει τη ρήτρα αγοράς του Μίχα το ερχόμενο Καλοκαίρι και να του προσφέρει συμβόλαιο τριών χρόνων.

Στο συμβόλαιο του Μίχα υπάρχει ρήτρα αγοράς 100.000 ευρώ με ισχύ το Καλοκαίρι και όχι στη μετεγγραφική περίοδο του Χειμώνα. Επομένως, για να φύγει τώρα ο ποδοσφαιριστής η τιμή πώλησης ορίζεται από την Ανόρθωση. Από πλευράς «Κυρίας» σημειώνουν ότι έγινε απλά ένα τηλεφώνημα προ ημερών που ενημέρωνε για ενδιαφέρον της Μπερ Σεβά, αλλά πρόταση δεν έφτασε ποτέ.

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μίχα αυτή την περίοδο δεν είναι απλά απομακρυσμένο αλλά σχεδόν απίθανο, αφού κανείς στην ομάδα της Αμμοχώστου συμπεριλαμβανομένου του Τιμούρ Κετσπάγια δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ